bartolomeo212 Napisano 4 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2013 kurde to jak autko sobie kupie ? a ja już sobie upatrzyłem honde civic
bartolomeo212 Napisano 4 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2013 Wez i wytlumacz mi czemu oczekujesz ze bedziemy Ci pomagac w lamaniu prawa ? o co ci kolego chodzi ?
Joanna30 Napisano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2013 O to, że pytasz, jak nielegalni ubezpieczają auta... Zapytaj nielegalnych. A auto możesz sobie kupić. Przecież tego nikt Ci nie zabrania, prawda?
bartolomeo212 Napisano 4 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2013 Pytam bo ciekaw jestem ... A auto kupię tylko dobrze jest ubezpieczyć ... i już w sumie znalazłem na innym forum że da rade ubezpieczyć i zarejestrować na siebie tylko ubespieczenie dość drogo niby ...
Joanna30 Napisano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2013 No to o dalsze szczegóły musisz pytać na tamtym forum, bo to tam otrzymałeś odpowiedź, jakiej oczekiwałeś.
jkb Napisano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2013 Jak nie miałem prawa jazdy stanowego, byłem 6 miesięcy na B2, Progressive nas ubezpieczyło. (wtedy jeszcze) narzeczona była primary, ja byłem secondary policyholder. Tylko przygotuj się na wysokie składki. Pozdrawiam
KaeR Napisano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2013 A czy narzeczona była na B2/B1i nie miała też prawa jazdy?
jkb Napisano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2013 To nie ma znaczenia. Zrób w progressive on-line quote, tam jest do wyboru "foreign driver's license" i to przejdzie. Pozdrawiam
bartolomeo212 Napisano 5 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2013 dokładnie dzięki za info ... Kaer trochę nie doinformowany ...
KaeR Napisano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2013 dokładnie dzięki za info ... Kaer trochę nie doinformowany ... Zdarza się. W ramach odkupienia zrobiłem quote. Wychodzi około $500 za pół roku za podstawowe ubezpieczenie jeśli zapłaci się od razu. To ok. 4-5x razy więcej niż amerykańskim prawem jazdy. Płacąc miesięcznie wyszło $660 za pół roku.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.