Skocz do zawartości

Linie Lotnicze Delta I Klm

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 48
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Nie ma żadnego wifi w Delcie na lotach długodystansowych. Na domestic jest (głównie na 737 i MD-80) i działa ale chyba średnio się opłaca.

Napisano

Miałam dwa krótkie rejsy Deltą we wrześniu zeszłego roku i nie byłam zadowolona ... W żadnym samolocie nie było mi tak zimno, nawet przykryta bluzami, płaszczem i tym ich marnym kocykiem trzęsłam się jak osika.

Gość Violonczela
Napisano

Miałam dwa krótkie rejsy Deltą we wrześniu zeszłego roku i nie byłam zadowolona ... W żadnym samolocie nie było mi tak zimno, nawet przykryta bluzami, płaszczem i tym ich marnym kocykiem trzęsłam się jak osika.

Właśnie się zastanawiam czy brać polarowy kocyk czy nie...?, jednak co swój, to swój...Jak pomyśle, że może mi być zimno przez 10h...,brr

Napisano

Właśnie się zastanawiam czy brać polarowy kocyk czy nie...?, jednak co swój, to swój...Jak pomyśle, że może mi być zimno przez 10h...,brr

Zawsze lepiej miec cos cieplejszego na okrycie. Nie ma wiekszej meczarni, przynajmniej dla mnie, niz zimno :( Do samolotu zawsze ubieram sie ciepło - na cebulke, potem najwyzej sciagam bluze jak mi za gorąco.

Napisano

Bagaż został w Amsterdamie, podczas gdy ja polecialam do Chicago. Zdarza się wszędzie i każdemu, ale sposób w jaki KLM potraktowało tę sprawę był mało profesjonalny.

A tak, zupelnie z ciekawosci: ile mialas czasu w AMS miedzy lotami?

Napisano

Ja mam na przesiadki po 3 godziny, to chyba powinno mi starczyc? Myślałam, że delta się cieszy lepszymi opiniami

No ja własnie myślę, aby pojechać w dresie aby było mi wygodnie i Ciepło, i grubą bluzę.

Napisano

3h powinny wystarczyc, chociaz i w takich wypadkach zdarza sie, ze bagaz zaginie.

Jezu, jak ja zazdroszcze tej zimnicy!!!
Moim najwiekszym problemem sa temperatury na poziomie 23stC w samolocie - nie do wytrzymania.

Napisano

Ja w sumie wolę jak jest zimniej, niż cieplej. Najgorzej,że mam na środku miejsce . MASAKRA

Czy celnicy się przyczepią jak będą mi sprawdzać torbę bo mam praktycznie tam mam same słodycze dla mojej rodziny.

Napisano

Mnie zawsze zastanawia, po co ludzie ciagna np. slodycze taki kawal swiata...

Nie powinni sie czepiac, bo slodycze sa dozwolone - ile Ty tego masz? 10kg?!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...