kzielu Napisano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2013 Ja mam na przesiadki po 3 godziny, to chyba powinno mi starczyc? Myślałam, że delta się cieszy lepszymi opiniami No ja własnie myślę, aby pojechać w dresie aby było mi wygodnie i Ciepło, i grubą bluzę. W AMS w 45 min mozna na ludzie zdazyc. 3h to sie zanudzic mozna.
juliankax Napisano 11 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2013 Mnie zawsze zastanawia, po co ludzie ciagna np. slodycze taki kawal swiata... Nie powinni sie czepiac, bo slodycze sa dozwolone - ile Ty tego masz? 10kg?! Bo moje siostry np kochają bajeczne, princepolo, knopersy, princesse kokosową, a w Greenville jest tylko ruski sklep i nie ma tam tego XD No ze 4 kg to będzie XD W AMS w 45 min mozna na ludzie zdazyc. 3h to sie zanudzic mozna. O to dobrze
juliankax Napisano 11 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2013 Ej, tak trochę od tematu. Ale wiecie może jak to jest z tym zmiennikiem prądu? Bo chciałabym wziąć laptopa a boję się, że jak kupnie jakąś wtyczkę to że spali mi się komputer czy coś. Raz jak dostałam akumulatorki do aparatu własnie to mi się spaliły
KaeR Napisano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2013 Do samolotu czy wogóle? W obu przypadkach komputer jest przystosowany. Sprawdź zasilacz. Ma obejmować 120V i 60 Hz.
juliankax Napisano 11 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2013 Do samolotu czy wogóle? W obu przypadkach komputer jest przystosowany. Sprawdź zasilacz. Ma obejmować 120V i 60 Hz. Ogólnie, aby mi działał w stanach. Na ładowarce mam 100-250V 50-60 hz
juliankax Napisano 11 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2013 Może to głupie pytanie, ale jak jest z korzystaniem z laptopa w samolocie?
KaeR Napisano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2013 Może to głupie pytanie, ale jak jest z korzystaniem z laptopa w samolocie? Możesz używac od momentu, jak powiedzą, że możesz używać (jakiś czas po starcie), do momentu, kiedy powiedzą, że nie możesz (jakis czas przed lądowaniem).
juliankax Napisano 12 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2013 Możesz używac od momentu, jak powiedzą, że możesz używać (jakiś czas po starcie), do momentu, kiedy powiedzą, że nie możesz (jakis czas przed lądowaniem). Ok, to super Dziękuje bardzo I tak wczesniej skoncza sie baterie Na 6 godzin mam, to będzie bardzo dobrze
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.