sly6 Napisano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2013 a jak sie przeleci to zmieni zdanie ile to osob mowi ze LOT jest ok i tak samo maja racje
Big Napisano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2013 Nie wiem, jak mozna mowic o LOT, ze jest OK, ale...OK!
juliankax Napisano 20 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2013 Wlasnie jestem po locie do Ditroit przez Amsterdam i jestem zadowolona. Bardzo miła obsługa, czysto, dotykowe ekrany, smaczne jedzenie
Paulina_89 Napisano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2013 Nie wiem, jak mozna mowic o LOT, ze jest OK, ale...OK! A co według Ciebie jest nie OK w locie? Tak tylko z ciekawości pytam, bo miałam okazję lecieć z tym przewoźnikiem chyba tylko raz z Warszawy do NYC i nie było najgorzej pomijając tylko jeden ekran na kilkanascie rzedow siedzen byl dostepny, wiec trzeba bylo ogladac to, co cala reszta Bylo OK, tzn. bez szału...
Big Napisano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2013 W skrocie: wszystko. Znienawidzilem ich, gdy musialem zaplacic za puszke Koli czy piwa (nie pamietam), na trasie WAW-JFK.
Nalesnick Napisano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2013 Wlasnie jestem po locie do Ditroit przez Amsterdam i jestem zadowolona. Bardzo miła obsługa, czysto, dotykowe ekrany, smaczne jedzenie no to mialas troszke lepiej niz ja ale najwazniejsze ze jestes zadowolona a jak wrazenia z Detroit?
juliankax Napisano 23 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2013 no to mialas troszke lepiej niz ja ale najwazniejsze ze jestes zadowolona a jak wrazenia z Detroit? Z Detroit leciałam do Greenville, wiec nie miałam okazji zobaczyć
pinapple Napisano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2013 ja nie miałam jeszcze okazji nimi leciec, ale wezmę pod uwagę wasze opinie przy najbliższej ku temu okazji
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.