Skocz do zawartości

Ile Jest Aplikacji O K1 W Poszczególnych Krajach?

Misuzu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czytając forum trafiłam na czijś post mówiący, ze z filipin jest 7000 aplikacji i tak mnie zastanowiło czy jest jakieś zestawienie ile jest aplikacji o k1 w róznych krajach na swiecie. Szukałam po internecie i nie udało mi sie znaleźć.

Napisano

Hmm... na pewno jest to: http://www.dhs.gov/yearbook-immigration-statistics-2011-2 - tam są statystyki dotyczące ilości "wejść" do USA pogrupowane według statusu i kraju pochodzenia. Ale to już się dzieje po wydaniu wizy K-1, więc nie uwzględnia odmów, których w różnych krajach jest sporo, ani odrzuconych petycji. O statystykach mówiących ile jest przetwarzanych spraw o K1 w danych konsulatach nie słyszałem. Może ktoś inny się wypowie.

Napisano

Nie wiem, byc moze to ja kiedys cos takiego pisalam i do tego sie odnosisz. Ja kiedys widzialam to na jakims filmiku na youtubie zrobionym przez pana, ktory akurat profesjonalnie pomaga Azjatkom uzyskac wize narzeczenska do Stanow. On tam jakis wlasny wykres przedstawil, ale byly to dane gdzies z 2009. Potem juz sie nie interesowalam tematem ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...