Skocz do zawartości

Amazon.com Zakupy

TiKi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Chcem kupić spodnie na stronie Amazon.com, dokładnie te http://www.amazon.com/ChachiMomma-Pants-Fire-2012-Small/dp/B00C6FH82K/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1372085929&sr=8-1&keywords=chachimomma

Nigdy nie zamawiałem na tej stronie. Moje pytanie brzmi, czy wysyłają do Polski ? Za jedna pare spodni będę musiał zapłacić cło i ile mniej więcej będzie wynosiło? Ile mniej więcej idzie taka przesyłka?

Proszę o szybką odpowiedź, jeżeli nie ten dział to przepraszam, z góry dziękuję.

Napisano

Ludzie zamawiają z amazona do Polski, np. kindle, więc można, ale nie wszystkie produkty. Te spodnie wychodzą, że nie można wysłać, bo jak podaję swój adres w Polsce to d**a.

Some of the items in your order cannot be shipped to the selected address. Please select a new address to see your estimated order total.

W sumie nie powinienem sprawdzać, bo mi będą podobne gatki proponować przez rok. :>

Napisano

Ludzie zamawiają z amazona do Polski, np. kindle, więc można, ale nie wszystkie produkty. Te spodnie wychodzą, że nie można wysłać, bo jak podaję swój adres w Polsce to d**a.

Some of the items in your order cannot be shipped to the selected address. Please select a new address to see your estimated order total.

W sumie nie powinienem sprawdzać, bo mi będą podobne gatki proponować przez rok. :>

Niestety, są tylko na Amazon.com, no nic, wielkie dzieki.

Orientuje się ktoś czy mógłbym zamówić te spodnie z tej strony do Polski ? http://www.chachimomma.com/pants/i-am-fire-2012/#.Uch7Ldjgbjo

Napisano

Tak, za $12 (2-3 tyg) lub $45(fedex) dodatkowo. Przeważnie dowiesz się czy możesz wysłać coś dodając do koszyka. Skąd tu ludzie mają wiedzieć?

Napisano

Tak, za $12 (2-3 tyg) lub $45(fedex) dodatkowo. Przeważnie dowiesz się czy możesz wysłać coś dodając do koszyka. Skąd tu ludzie mają wiedzieć?

Wielkie dzięki ;]

A wiesz może, czy za jedną parę spodni będę musiał płacić jakieś Cło, Vat ?

Napisano

Za jedna pare nie powinienes nic placic - jest limit ceny od ktorej sie placi, nie pamietam ile w tej chwili wynosi ale powinienes sie zmiescic w nim.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...