grzesiek.c Napisano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2013 Witam, Przez nie uwagę podczas robienia przelewu za pośrednictwem sofort nie zapisałem numeru dowodu wpłaty....który jest później wymagany do wypełnienia druku ds-160. I nie możemy się umówić teraz na spotkanie z konsulem. Co mamy zrobić w takim wypadku. Pozdrawiam
spicyvanilla Napisano 17 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 17 Lipca 2013 Nie wiem, czy to aktualne, ale przecież ten nr jest także w tytule przelewu, wystarczy wejść w historię operacji swojego konta.
mathew75 Napisano 17 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 17 Lipca 2013 Ktoś też podpowiadał, że strona mogła się jeszcze zachować w histori przeglądarki.
supercalifragilistic Napisano 18 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 18 Lipca 2013 Ja tak podpowidałam - u mnie otwarcie strony z historii przeglądarki się sprawdziło. Poza tym też ktoś dobrze podpowiada, że ten numer jest w tytule przelewu jak kasę zaksięgują czy tam ściągną z konta, ale wtedy wiadomo - nie jest to raczej w tym samym dniu (chyba, że ktoś robił przelew rano, a sesję wychodzącą w banku ma jeszcze np. w południe czy po południu).
mattsky Napisano 19 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 19 Lipca 2013 mam pytanie związane z ta formą płatności - jak ją dokładnie robicie? Na stronei napisali ze mam klinac ponizszy link a kadnego linka na stronie nie ma
spicyvanilla Napisano 19 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 19 Lipca 2013 Na tej stronie http://www.ustraveldocs.com/pl_pl/pl-niv-paymentinfo.asp pod punktem Formy płatności 1. Elektroniczny Transfer Środków Pieniężnych ( Bankowość Internetowa)jest tabelka z rodzajami wiz i opłatami za nie. w kolumnie "Proszę wybrać ilość" wybierasz, ile wiz z danej kategorii chcesz opłacić i wtedy otwiera się nowa strona do dokonania wpłaty. (jeśli np. wybierzesz 2 wizy z danej kategorii to nr wpłaty będziesz miał jeden - on jest potrzebny do umówienia rozmowy z konsulem - ale to jest ok, wtedy podajesz ten sam numer umawiając oba spotkania)
mattsky Napisano 19 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 19 Lipca 2013 Dzięki, okazało się, ze miałem problem z przeglądarką ale już wszystko dziala i spotkanie umówione Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.