Skocz do zawartości

Brak Dowodu Wpłaty Z Sofort

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Przez nie uwagę podczas robienia przelewu za pośrednictwem sofort nie zapisałem numeru dowodu wpłaty....który jest później wymagany do wypełnienia druku ds-160. I nie możemy się umówić teraz na spotkanie z konsulem. Co mamy zrobić w takim wypadku. Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...

Napisano

Ja tak podpowidałam - u mnie otwarcie strony z historii przeglądarki się sprawdziło. Poza tym też ktoś dobrze podpowiada, że ten numer jest w tytule przelewu jak kasę zaksięgują czy tam ściągną z konta, ale wtedy wiadomo - nie jest to raczej w tym samym dniu (chyba, że ktoś robił przelew rano, a sesję wychodzącą w banku ma jeszcze np. w południe czy po południu).

Napisano

mam pytanie związane z ta formą płatności - jak ją dokładnie robicie? Na stronei napisali ze mam klinac ponizszy link a kadnego linka na stronie nie ma :(

Napisano

Na tej stronie http://www.ustraveldocs.com/pl_pl/pl-niv-paymentinfo.asp pod punktem

Formy płatności 1. Elektroniczny Transfer Środków Pieniężnych ( Bankowość Internetowa)

jest tabelka z rodzajami wiz i opłatami za nie. w kolumnie "Proszę wybrać ilość" wybierasz, ile wiz z danej kategorii chcesz opłacić i wtedy otwiera się nowa strona do dokonania wpłaty.

(jeśli np. wybierzesz 2 wizy z danej kategorii to nr wpłaty będziesz miał jeden - on jest potrzebny do umówienia rozmowy z konsulem - ale to jest ok, wtedy podajesz ten sam numer umawiając oba spotkania)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...