Paulina_89 Napisano 2 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 2 Lipca 2013 Ale mowimy o wyjezdzie na PIERWSZY RAZ, wiec w NYC zakladam, ze bedzie latwiej. NYC na pierwszy raz jest dobry, a jak sie spodoba to na kolejny raz mozna sie zaczac zapuszczac dalej w teren. Poza tym krotszy rejs samolotem (do californii bedzie trwal jakies 5 h wiecej) Ja w NYC sie czuje jak w domu kocham betonowe dżungle i nigdy mi sie tam nie nudzilo, wrecz przeciwnie - wciaz bylo za malo czasu zeby wszystko zwiedzic. Choc nie powiem, miedzy kaktusami w Arizonie tez mi sie podobalo (a to najdalej w southwest jak sie zapuscilam). w Cali nie bylam, ale tez sie wybieram, bo mam tam tesciowa.
ilya_ Napisano 3 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 3 Lipca 2013 Wg mnie tez na 1 raz raczej NYC, mimo iz to miasto jest najmniej amerykanskie..... Turystycznie NYC moze sie znudzic po 2 tygodniach [bo przeciez nie bedzie 15 x chodzil i przesiadywal na times square], wiec mozna jechac do Waszyngtonu, Filadelfii lub Bostonu 1,2 dni. Mozesz tez pomyśleć o Niagarze. Obok NYC masz miasta Jersey City, Newark.... Opalać na plazy w NYC tez sie mozna.
Anubis Napisano 3 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 3 Lipca 2013 Nie można opalać się na plażach Coney Island, Brighton Beach lub Rockaways ( że wymienię tylko 3 i to darmowe) - a to niby z dlaczego?
Big Napisano 4 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 4 Lipca 2013 ilya_, a jakie to jest miasto amerykanskie? A jakie jest to najbardziej, skoro to jest najmniej? Anubis, czytaj dokladnie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.