ilya_ Napisano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Bzdura, bzdura i jeszcze raz bzdura. no jezeli pokonczyli te studia i np taki socjolog szuka pracy w socjologii to bedzie mu troche ciezko - jesli mowimy o PL.... jesli o US to w pewnym sensie musze sie nie zgodzic ((Zreszta studia w Polsce to kolejny temat rzeka. W PL namnozylo sie z tego co wiem tych uniwerkow, wyzyszych szkol itp co za pare zlotych mozna dostac magistra dokladnie z takich kierunkow co GAL wymienil zbytnio sie nie wyslilajac....i to takie wlasnie uczelnie po czesci tez psuja rynek pracy - ale to nie o tym mowa na tym forum.)) moim zdaniem gdyby nie nauki techniczne i masa ludzi, inzynierow, mechanikow itp to do dzis jezdzilibysmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio Napisano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 A w jakiej dziedzinie IT obecnie pracujecie ? ja w automotive dla Niemców pzdr Ja jestem System Engineer (Linux i Virtualizacja), a zazwyczaj pracuje w sektorze Telekomunikacyjnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.