Damian2 Napisano 16 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 16 Lipca 2013 Wiatam. Jak moge wydrukowac raz jeszcze potwierdzenie spotkania w ambasadzie? Po umowieniu sie na spotkanie przez internet zrobilem wydruk,ale go zgubilem. A teraz nie wiem gdzie go znalesc w systemie. Podobno trzeba miec ze soba taki wygruk na spotkaniu.
mathew75 Napisano 16 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 16 Lipca 2013 Chodzi o potwierdzenie wysłania ds-a? Trzeba się zalogować i wydrukować. W pdf-ie, lub bezpośrednio ze strony.
Damian2 Napisano 17 Lipca 2013 Autor Zgłoś Napisano 17 Lipca 2013 Nie. Chodzi o potwierdzenie umowionego spotania wizowego. Aby pojechac na spotkanie w kosulacie trzeba zabukowac sobie date i godzine spotkania przez internet. Po wybraniu terminu i zaklepamiu go, trzeba wydrukowac potwierdzenie. I wlasnie o takie potwierdzenie chodzi.
mathew75 Napisano 17 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 17 Lipca 2013 Nie trzeba mieć takiego potwierdzenia. Będziesz na liście u człowieka zbierającego paszporty pod konsulatem. Odchaczy sobie tylko Ciebie. Musisz mieć TYLKO potwierdzenie ds-a. Nawet dowód wpłaty nie będzie go interesował.
spicyvanilla Napisano 17 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 17 Lipca 2013 Na 100% takie potwierdzenie można wydrukować w dowolnej chwili. Dokładnie nie pamiętam, ale chyba tak to było, że po zalogowaniu się (na tej stronie, na której umawiałeś wizytę https://cgifederal.secure.force.com) w panelu sterowania klikasz w kwadracik z informacją o spotkaniu i przechodzisz na stronę, na której masz szczegóły, potwierdzenie, możliwość wydruku potwierdzenia oraz przesłania go sobie na maila. To potwierdzenie zawiera kody kreskowe DSa i wpłaty i jak najbardziej jest potrzebne.
mathew75 Napisano 17 Lipca 2013 Zgłoś Napisano 17 Lipca 2013 Mnie nie było potrzebne do niczego. Aplikowałem w Krakowie w maju. Nikt na niego nawet nie spojrzał.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.