Skocz do zawartości

Lot Pl-Atlanta Potrzebuje Pomocy

Wroclaw-Atlanta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

moja mama (lat 65) chce nas odwiedzic w Atlancie na przelomie wrzesnia/pazdziernika. Lot z Wroclawia / Krakowa / Katowic. Mam nie mowi po angielsku i nie zna sie na procedurach zwiazanych z przesiadka czy odprawa. Szukam zatem jakiejs milej osoby do pomocy w czasie prodrozy. Dostosujemy sie z terminem i miejscem odlotu. Prosze o info

Napisano

Mam ten sam problem, juz chcialam zaproponowac zeby polecialy razem ale 2 glowy bez jezyka chyba raczej sobie nie pomoga ;)

My rozwazamy bezposredni lot LOTem I odbior jej w NY, tak chyba najbezpieczniej...

• 2 tygodnie później...
Napisano

Niestety nie pomoge, ale pociesze Cie piszac ze dokladnie taki sam problem mialam z Rodzicami w maju. Angielski na poziomie mniej niz podstawowym, doswiadczenie w lataniu tylko czarterami ;) Zabukowalam im loty z wieksza iloscia czasu na przesiadke i powiedzialam, co i jak, nawet mapke lotniska przesiadkowego wyslalam ;) Napisalam tez list dla imigracji i kazalam wreczyc do przeczytania, obylo sie bez namniejszych problemow! Nie martw sie, nasi Rodzice to zaradni ludzie :)) (lat 65 i 64)

• 3 tygodnie później...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...