cat Napisano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2013 witam W niedziele wyslalam wniosek wizowy przez internet,otrzymalam potwierdzenie i w poniedzialek dokonalam oplaty.I moje pytanie jak dlugo mam teraz czekac na rozpatrzenie tego wniosku? na stronie pisze ze mozna sprawdzac status-jak wpisuje dane to pisze No Status. Ile mam czekac czasu i co powinno pisac w tym statusie jak juz oni go rozpatrza. Czy mimo tego moge juz umowic sie na spotknie do konsulatu. prosze pomozcie bo nie wiem co robic a jest juz sobota:-(
KaeR Napisano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2013 Przecież się nie czeka na rozpatrzenie tego wniosku.
sly6 Napisano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2013 to pozostaje zrobic pkt 4 http://www.ustraveldocs.com/pl_pl/pl-niv-visaapply.asp umowic sie na spotkanie nigdy tych wnioskow nikt nie sprawdzal.i nie nalezalo czekac
cat Napisano 31 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2013 ojejku!! a ja tutaj cierpliwie czekam a to juz dawno moglam sie umowic Bardzo dziekuje za informacje
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.