polska201 Napisano 11 Września 2013 Zgłoś Napisano 11 Września 2013 a przez jaka firme wysylacie? czy przez poczte?
KaeR Napisano 11 Września 2013 Zgłoś Napisano 11 Września 2013 Ja używam poczty. Nie za często na szczęście.
polska201 Napisano 11 Września 2013 Zgłoś Napisano 11 Września 2013 no to znajoma wysyla przez firme Doma przez poczte wychodzi drozej
kzielu Napisano 11 Września 2013 Zgłoś Napisano 11 Września 2013 no to znajoma wysyla przez firme Doma przez poczte wychodzi drozej A firma Doma ma biuro w kazdej wiekszej dziurze ? Przy malych przesylkach USPS (ktory dodatkowo ma flat rate envelopes / boxes) wychodzi korzystnie, chyba ze sie ma jakas firme wysylkowa pod reka.
KaeR Napisano 11 Września 2013 Zgłoś Napisano 11 Września 2013 A firma Doma ma biuro w kazdej wiekszej dziurze ? Przy malych przesylkach USPS (ktory dodatkowo ma flat rate envelopes / boxes) wychodzi korzystnie, chyba ze sie ma jakas firme wysylkowa pod reka. Dokładnie. Zresztą nie będę się bił o $5 w tą czy w tamtą.
polska201 Napisano 11 Września 2013 Zgłoś Napisano 11 Września 2013 to wiadomo ze jakktos wysyla raz na jakis czas to nie zwraca uwagi na cene. Ktos kto wysyla pare razy lub parenascie razy w roku to bedzie zwracal uwage nawet na te 5 dolarow.
KaeR Napisano 11 Września 2013 Zgłoś Napisano 11 Września 2013 to wiadomo ze jakktos wysyla raz na jakis czas to nie zwraca uwagi na cene. Ktos kto wysyla pare razy lub parenascie razy w roku to bedzie zwracal uwage nawet na te 5 dolarow. Ja rozumiem, ale musi być jakaś firma w pobliżu. Nie każdy mieszka w Chicago. Zwracam uwagę na cenę, ale mój czas również kosztuje.
polska201 Napisano 11 Września 2013 Zgłoś Napisano 11 Września 2013 no tak, wiadomo, ze nikt nie bedzie jechal np 20 mil i tracil czas na stanie w korkach zeby zaoszczedzic 5$ na jednej przesylce. Czas to tez pieniadz. Ale mysle ze w wiekszych miastach i na ich przedmiesciach jest wiele firm wysylkowych majacych nizsze ceny niz tradycyjna poczta
pacio177 Napisano 17 Września 2013 Zgłoś Napisano 17 Września 2013 Ja rozumiem, ale musi być jakaś firma w pobliżu. Nie każdy mieszka w Chicago. Zwracam uwagę na cenę, ale mój czas również kosztuje. mozna wysłac z dowolnego miejsca w USA do biura domy albo polamera a oni wyslą do Polski
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.