golec2604 Napisano 19 Września 2013 Autor Zgłoś Napisano 19 Września 2013 Dlatego , jak już muwiłem wczesniej, nie ma sensu składać tego wniosku. Myslałem ze to krucej trwa od 1 do 2 lat. Dzieki za uswiadomnienie mnie jak to wyglada.
Napoleon21 Napisano 22 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2014 Bo tak... Oto dojrzała i wyczerpująca odpowiedz .
Jackie Napisano 22 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2014 Oto dojrzała i wyczerpująca odpowiedz . Przestań trollować.
Napoleon21 Napisano 22 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2014 Przestań trollować. trollować? . (Bo tak) to ma być dojrzała odpowiedz na pytanie ? . Ubliżanie , wyszydzanie i wprowadzanie w błąd , jest normą ? wszyscy muszą się zgadzać nawet z chamstwem , bo jak nazwać taki odpowiedzi .
Jackie Napisano 22 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2014 trollować? . (Bo tak) to ma być dojrzała odpowiedz na pytanie ? . Ubliżanie , wyszydzanie i wprowadzanie w błąd , jest normą ? wszyscy muszą się zgadzać nawet z chamstwem , bo jak nazwać taki odpowiedzi . Otwierasz stare wątki po to by uprawiać przysrywaneczki. To jest trollowanie. Proszę byś przestał.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.