Wert Napisano 27 Września 2013 Zgłoś Napisano 27 Września 2013 Witam Podczas wypełniania formularza ds 160 zaznaczyłem lotnisko docelowe JFK oraz że chcę zobaczyć Niagarę, oraz kilka innych fajnych rzeczy na północy US. W międzyczasie sytuacja mi się zmieniła, żona odwołała wrześniowy urlop i lecę sam, w późniejszym terminie (mam akurat luźniejsze dni) i nie na północ a na południe stanów, Floryda itd. pozwiedzać samemu. Czy w związku z tym mogę mieć jakieś problemy na lotnisku w US podczas odprawy? Pozdrawiam
ilya_ Napisano 27 Września 2013 Zgłoś Napisano 27 Września 2013 problemów raczej nie bedziesz miec , przeciez plany moga sie zmienic.... tak na marginesie: nie czaje tego: "żona odwołała wrześniowy urlop i lecę sam, w późniejszym terminie (mam akurat luźniejsze dni) i nie na północ a na południe stanów, Floryda itd. pozwiedzać samemu"..................nie lepiej poczekac na zone ?
KaeR Napisano 27 Września 2013 Zgłoś Napisano 27 Września 2013 nie lepiej poczekac na zone ? Ale co to by były wtedy za wakacje?
ilya_ Napisano 27 Września 2013 Zgłoś Napisano 27 Września 2013 no w sumie racja....floryda, wiaterek, zlote piaski, muyzyczka, driny nie driny itp
Wert Napisano 27 Września 2013 Autor Zgłoś Napisano 27 Września 2013 Dziękuję za informację Ilya_ Wakacje w US odkładam już po raz piąty, bo nigdy nie ma czasu, a to to, a to tamto i owamto. Prawda jest niestety taka, że samemu zwiedzać to tylko 50 % radochy, trudno, dobre i tyle, ale z drugiej strony......... KaeR do lasu drzewa się nie ciągnie Za rok zabiorę połowicę swą (jedyną), a w tym roku zaszaleje sam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.