skorpion1970ss Napisano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 3 Grudnia 2016 9 godzin temu, wodnik napisał: Sprawdziłam telewizjade. Trzeba kupić Player do przeglądarki podany przez nich , chciałam zobaczyć jaki koszt to napisane jest "coming soon..." więc chyba jeszcze nie do końca maja ogarnięte. player czyli mozliwosc ogladania kosztuje 24,99$ na miesiac .,,wiem bo uzywam
RobertNYc Napisano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2018 Dnia 12/2/2016 o 16:43, skorpion1970ss napisał: player czyli mozliwosc ogladania kosztuje 24,99$ na miesiac .,,wiem bo uzywam Dziwne. Bo ja (do dziś) nic nie płaciłem. Ale dziś-przykra niespodzianka- komunikat: " The materiał is not available in your country". Pewnie trzeba będzie skombinować jakiś VPN.
americanstories Napisano 4 Maja 2018 Zgłoś Napisano 4 Maja 2018 Hey My korzystamy z VPNu i wszystko śmiga jak trzeba. VPN miesięcznie wychodzi grosze i mogę potwierdzić, że się sprawdza, żona korzysta z wielu polskich serwisów i jest zadowolona.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.