kasik515 Napisano 20 Listopada 2014 Autor Zgłoś Napisano 20 Listopada 2014 hej to znowu ja, teraz na powaznie zabieram sie za sprawe uzyskania wizy turystyscznej. obecnie pracuje, ale mam umowe na czas okreslony i prawdopodbnie nie zostanie ona mi przedłuzona. ale mysle ze i tak to lepiej wyglada niz aplikujac o wize jako bezrobotna.poczytałam na forum jka i na stronir ambasady od czego zaczac, o ile dobrze rozumiem to od zrobienia zdjecia wg wymagan i złozenia wnosku online, czy to zdjecioe ma byc roniez wydrukowane bo wybierma sie do fotografa?
sly6 Napisano 20 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 20 Listopada 2014 to zalezy od kiedy pracujesz ..bo to jest tak samo wazne czasami,nie sama praca lecz jej dlugosc. mozna sobie to zdjecie wydrukowac
kasik515 Napisano 20 Listopada 2014 Autor Zgłoś Napisano 20 Listopada 2014 pracuje od lipca, umowa konczy mi sie w marcu, wiec chciałabym w kwietniu pojechac do USA , argumentujac jako takie wakacje. tutaj widze jest ten wniosek, to chyba lepiej te pytanie sobie juz przygotowac , bo czytałam ze tam jest jakis limit czasu?
sly6 Napisano 20 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 20 Listopada 2014 sa rozne pytania np kiedy chcesz leciec wazne abys wiedziala po co lecisz,na ile czasu
kasik515 Napisano 20 Listopada 2014 Autor Zgłoś Napisano 20 Listopada 2014 Dziekuje , zapiasłam juz ten plik z tego postu DS 160 krok po kroku. przygotuje sobie pytania a w razie potzreby bede pytac:)
ania_673 Napisano 20 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 20 Listopada 2014 ja miałam zdjęcie wydrukowane na wszelki wypadek, bo to co wgralo sie do systemu to było wedlug mnie troche niewyrazne i wolalam dmuchac na zimne
Robert1992 Napisano 24 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 24 Listopada 2014 hej to znowu ja, teraz na powaznie zabieram sie za sprawe uzyskania wizy turystyscznej. obecnie pracuje, ale mam umowe na czas okreslony i prawdopodbnie nie zostanie ona mi przedłuzona. ale mysle ze i tak to lepiej wyglada niz aplikujac o wize jako bezrobotna.poczytałam na forum jka i na stronir ambasady od czego zaczac, o ile dobrze rozumiem to od zrobienia zdjecia wg wymagan i złozenia wnosku online, czy to zdjecioe ma byc roniez wydrukowane bo wybierma sie do fotografa? najlepiej troche poczekac miesiac czy dwa ze składaniem wniosku o wize (ze wzgledu na prace) bo jeszcze konsul pomysli ze specialnie poszłas do pracy aby uzyskac wize
kasik515 Napisano 25 Listopada 2014 Autor Zgłoś Napisano 25 Listopada 2014 czyli to zdjecie ma byc w forie elektronicznej i wersja papierowa nie jest potzrebna?
sly6 Napisano 25 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 25 Listopada 2014 zdjecie cyfrowe masz miec wyslanie razem z ds 160'... na rozmowe mozesz wziasc zdjecie w formie papierowej jakby cos sie nie wgralo dobrze
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.