karla Napisano 6 Lipca 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 nie oplaca sie brac komorki , naprawde nie ma problemu z kontaktem , ja kupilam karte za 3,45 $ i mialam 6 godzin do gadania ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrianger Napisano 8 Lipca 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 nie oplaca sie brac komorki , naprawde nie ma problemu z kontaktem , ja kupilam karte za 3,45 $ i mialam 6 godzin do gadania ! No wlasnie sie nie zgadzam. Ja widze, ze polityka kart telefonicznych jest straszna... Kupuje karty tanie za ok 5$. Owszem na poczatju jest duzo zcasu na rozmowe oraz tanie polaczenia, ale wartosc karty z czasem spada! Tydzien temu kupilem karte i od razu zadzwonilem do Polski. Koszt rozmowy wyniosl mnie 50 centow. Dzis po tygodniu na karcie mam 1.5$. Trzeba ja jaknajszybciej wydzwonic bo w przecoiwnym wypadku dostepne srodki na karcie spadaja... z czasem! Inni znajomi tez moga to potwierdzic! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik Napisano 8 Lipca 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 A nie mozecie kupowac DOBRYCH kart? Takich, ktore tego czasu nie zjadaja? :roll: Bo ja sie z Karla jak najbardziej zgadzam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SantaCruz_CA Napisano 9 Lipca 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 no wlasnie. tych kart sa tysiace, ale niektore sa "uczciwe", a niektore nie... dlatego trzeba wyprobowac kilka roznych zanim sie wybierze ta najlepsza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek1122 Napisano 10 Lipca 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Co do komórki to IMO można wziąć. Zawsze ktoś może wysłać smsa na koma i miło wtedy jest przeczytać coś od bliskich osob. Ale dzwonić to już sie nie opłaca, zbyt duże koszta. Najlepiej kupić sobie w Stanach karte telefoniczną, ewentualnie mieć dostęp do netu. ) Ja dzwonie do Stanów przez Skype płace 8 gr za minute. PS. witam na forum. :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.