hanysOPP Napisano 21 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 21 Listopada 2013 Czy któryś z userów obstawia mecze? Interesuje się bukmacherstwem? Jeżeli tak można by się zawsze podzielić typami
euro2012 Napisano 21 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 21 Listopada 2013 ja jak byłem w Polsce jeszcze to obstawiałem kiedyś ale ostro przesrałem kasei wszyscy moji znajomi więcej przegrywali niż wygrywali więc nie polecam , niepewny biznes heh
hanysOPP Napisano 22 Listopada 2013 Autor Zgłoś Napisano 22 Listopada 2013 U mnie w życiu też był taki okres, że dużo przegrywałem, ale ostatnio każdego miesiąca mam dochód większy bądź mniejszy ale zawsze na plus. Mam pewną filozofię gry, której się trzymam i jest ok. Teraz po mału już miesiąc się kończy, ale od grodnia mogę wrzucać swoje propozycję i zobaczymy jak będą wyglądal na koniec roku
Janosik Napisano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2013 No ja nieskromnie powiem, że gram u buka, ale że tak powiem na europejskich zasadach. A więc na polskim koncie i na kursach dziesiętnych, nie amerykańskich..A co do firm to gram w William Hill i Bet365
hanysOPP Napisano 12 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2013 To tak jak i ja. Europejskie zasady. Jesli chodzi o firmy to zaliczałem różne. M.in. expekt,betlick,bwin i bet365. Obecnie gram w Come On. I jestem baardzo zadowolony.
SunshineState Napisano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2013 Jasne ! Dobry pomysł z tymi typami. Ja głównie gram live. Nowy temat z typami w takim razie ?
hanysOPP Napisano 29 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 29 Grudnia 2013 To już może wstrzymamy się do tego stycznia. Ja teraz wyjeżdżam i wracam w nowy rok, nie będę miał dostępu do neta. Odezwę się na pewno.
hanysOPP Napisano 1 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Napisano 1 Stycznia 2014 PSG - Real 2 Mecz towarzyski, jutro 15.45. Stawka na Real 2,0. Gram za stówkę
Janosik Napisano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2014 Towarzyskie to straszne bango do obstawiania. Ale w Twoim przypadku chyba się uda. Lepiej szukać okazji w NBA i NHL.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.