Skocz do zawartości

Bukmacherka

hanysOPP

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

ja jak byłem w Polsce jeszcze to obstawiałem kiedyś ale ostro przesrałem kase
i wszyscy moji znajomi więcej przegrywali niż wygrywali więc nie polecam , niepewny biznes heh

Napisano

U mnie w życiu też był taki okres, że dużo przegrywałem, ale ostatnio każdego miesiąca mam dochód większy bądź mniejszy ale zawsze na plus. Mam pewną filozofię gry, której się trzymam i jest ok.

Teraz po mału już miesiąc się kończy, ale od grodnia mogę wrzucać swoje propozycję i zobaczymy jak będą wyglądal na koniec roku :)

• 3 tygodnie później...
Napisano

No ja nieskromnie powiem, że gram u buka, ale że tak powiem na europejskich zasadach. A więc na polskim koncie i na kursach dziesiętnych, nie amerykańskich..A co do firm to gram w William Hill i Bet365

Napisano

To tak jak i ja. Europejskie zasady. Jesli chodzi o firmy to zaliczałem różne. M.in. expekt,betlick,bwin i bet365. Obecnie gram w Come On. I jestem baardzo zadowolony.

• 2 tygodnie później...
Napisano

To już może wstrzymamy się do tego stycznia. Ja teraz wyjeżdżam i wracam w nowy rok, nie będę miał dostępu do neta. Odezwę się na pewno. ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...