daria__ Napisano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2014 Rozumiem, że jedziecie do Poznania 20.03 na rozmowę? Jeśli tak, to moglibyśmy się spotkać, zintegrować i podzielić uwagami
sebba Napisano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2014 No ja nie wiem, targi sa w srodku tygodnia i nie wiem jak nam to bedzie pasowalo z uczelnia... Do Warszawy tez mozna jechac, tak?
daria__ Napisano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2014 Moreys Piers przyjeżdża tylko do Poznania.
Rademedes Napisano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2014 Sporo tej podrozy. 10-17 podaja dlatego, pewnie ze po tych godzinach maja zamkniete biuro. Jesli chcecie zaoszczedzic troche czasu to wyslijcie maila do jobs@moreys i tam Wam tez pewnie bez problemu dadza kontrakt.
joa_ Napisano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2014 Też wybieram się w pojedynkę do Wildwood do pracy w Morey's Piers przez biuro TBW z Poznania. I jak najbardziej jestem chętna do poszukania jakiegoś przyzwoitego mieszkania razem. Dostaliście może już odpowiedź z CIEE w sprawie kontraktu z pracodawcą? Wie ktoś może kiedy będzie coś wiadomo w tej sprawie? CV na stronie CIEE zamieściłam już prawie miesiąc temu i trochę zaczęłam się już niecierpliwić
daria__ Napisano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2014 I chyba się nie doczekasz Podobno w Poznaniu 20.03 po rozmowie od razu podpisuje się umowę z Moreys Piers i gotowe. Potem załatwiają pozwolenie na prace, wize i moze cos jeszcze
daria__ Napisano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2014 Wszystkie osoby, które wybierają się do pracy w Moreys Piers, zapraszam do stworzonej grupy na facebooku https://www.facebook.com/groups/249738528526284/
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.