Anubis Napisano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2013 Rodzice byli, 15 lat temu, opowiadali mi jak jest tam pięknie, że gdy dorosnę to tam wszyscy pojedziemy na stałe. Niestety rodzice zginęli 6 lat temu i od tamtego czasu chcę za wszelką cenę wyjechać do Ameryki i ją chociaż zwiedzić, ale najbardziej chciałbym tam już zostać. Teraz rozumiem. Sentyment i tęsknota za nieżyjącymi rodzicami - a mieliście jechać wszyscy....
Loocker Napisano 7 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2013 Po głębszym przeanalizowaniu sprawy, stwierdziliśmy z żoną że wyjedziemy albo do Niemiec, albo do UK. Amerykę sobie zostawimy na starość
barbek82 Napisano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2013 A co z marzeniam od dziecka? Ja marzylem o Ameryce I je speln ilem.
freja Napisano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2013 Po głębszym przeanalizowaniu sprawy, stwierdziliśmy z żoną że wyjedziemy albo do Niemiec, albo do UK. Amerykę sobie zostawimy na starość Madra decyzja.
Malgorzata77 Napisano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2013 Po głębszym przeanalizowaniu sprawy, stwierdziliśmy z żoną że wyjedziemy albo do Niemiec, albo do UK. Amerykę sobie zostawimy na starość Dobrze, ze doszliscie do takiego wniosku. Bierzcie udzial w lotrii wizowej za kazdym razem jak bedzie i moze faktycznie kiedys wasze marzenie sie spelni. Powodzenia
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.