Sylwia1gb Napisano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2013 Witam serdecznie, chcialam wszystkich przywitac poniewaz dopiero-co zalogowalam sie na tym forum. ciesze sie ze tutaj trafilam:) Duzo ciekawych informacji, porad, moze i ja kiedys podziele sie swoimi spostrzezeniami jak uda mi sie zwiedzic moje miasto marzen czyli NYC. W ktorym to miescie zakochalam sie bedac... nastolatką. Nie wiem czy dobrze robię podklejając sie pod forum z 'przywitaniem', korzystajac jednak z kilkunastu sekund ile trwa czytanie posta: zycze wszystkim Dobrego Dnia i do spotkania na internetowych łączach Sylwia
Gość Violonczela Napisano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2013 bardzo milo, ze dolaczylas do "naszego" forum...,mam rowniez nadzieje, ze inni forumowicze tez serdecznie Cię przywitaja
Wojtek Elo Napisano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2013 Witaj Sylwio! ja również cieszę się niezmiernie, że trafiłem w końcu na to forum. Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.