wrotasss Posted December 16, 2013 Report Posted December 16, 2013 Witam prosze o pomoc w wyjaśnieniu sytuacji , przelew zrobiłem 02/12/2013 przez system płatność SOFORT , podokonaniu przelewu nie pojawiło sie odrazu potwierdzenie wpłaty .Potwierdzenie wpłaty zostało wydrukowane z historii rachunku . Mój bank pekao s.a. mówi że przelew został wysłany lecz oni nie mają wglądu do konta odbiorcy(ambasady) . Dzwonie do ambasady na nr 22 307 13 61 i tam za kazdym razem mówio że trzeba czekać oni weryfikują przez SOFORT , tylko że to już trwa strasznie długo , miał ktoś tako sytuacje ? ile to może jeszcze trwać , już nie wiem co mam robić a nie zamierzam sprezentowac 512 zl bankowi lub ambasadzie
c4r0 Posted December 16, 2013 Report Posted December 16, 2013 Nie stawia się spacji przed znakami interpunkcyjnymi. Co to znaczy w tym przypadku "strasznie długo"?
Joanna30 Posted December 16, 2013 Report Posted December 16, 2013 No jeśli dokonał opłaty 2-go grudnia, to ta weryfikacja trwa już dwa tygodnie... Na moje oko jeśli masz potwierdzenie opłaty, to możesz już umawiać się na spotkanie. Czy nie?
wrotasss Posted December 17, 2013 Author Report Posted December 17, 2013 Dostałem swój unikalny numer wpłaty na potwierdzeniu wszystko jest wygenerowane prawidłowo , ale w ambasadzie nie mają go chyba w systemie nie wiem
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.