kubam1990 Napisano 20 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Napisano 20 Stycznia 2014 Witam , odswieze troszke teamt. gdyz dzis po sprawdzeniu swojego statusu wizowego wyskakuje mi cos takiego: http://fotoo.pl/show.php?img=700054_wiwiw.jpg.html troche mnie to dziwi bo rozmowe mialem w Krakowie, jutro napisze do nich emaila, ale moze ktos wczesniej mi powie czy spotkal sie z czyms takim?
Rademedes Napisano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2014 Konsulat nie zajmuje sie takimi sprawami dlatego mozesz miec wpisane Warszawa. Czy oni nie mieli sie z Toba kontaktowac przypadkiem, (telefonicznie lub e-mailem)?
kubam1990 Napisano 23 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2014 Konsulat nie zajmuje sie takimi sprawami dlatego mozesz miec wpisane Warszawa. Czy oni nie mieli sie z Toba kontaktowac przypadkiem, (telefonicznie lub e-mailem)? Tak dokladnie mieli, ale niedlugo minie 2 miesiące, a ja nadal żadnej odpowiedzi nie otrzymałem. Napisałem emaila do konsulatu w Krk i tez zero odzewu, poki co
Izabela13 Napisano 21 Marca 2018 Zgłoś Napisano 21 Marca 2018 Witam nie wiem gdzie się z tym odnieść wiec napisze tutaj. Niedawno byłam po wizę dostałam odmowę 3 razy. Pogodziłam się z tym mówi się trudno.. ale problem polega na tym, ze za 3 razem dostałam odmowę przy okienku tyle ze zabrano mi paszport a ja w tych nerwach zapomniałam o niego zapytać. Byłam wtedy z mama razem stałyśmy ona dostała wizę na 10 lat i już dawno wrócił jej paszport, a ja chciałabym wiedzieć co się stało z moim, czy ktoś miał podobna sytuacje? Dzięki z góry.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.