dareknow0 Napisano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 25 Grudnia 2013 Witam. Mam 15 lat. W przyszłości chciałbym wylecieć do USA, żeby pracować i normalnie tam żyć. Jak czytałem na razie to na wizę imigracyjną nie spełniam żadnych wymogów. W losowaniach też na 100% nie miał bym żadnych szans. Więc mam takie pytanie: Co mam zrobić, żeby w razie czego wyjechać tam i normalnie pracować. w 2015r. jadę na wakacje możliwe, że do USA więc się może nieco dowiem. Proszę nie wyzywać, że jestem za młody albo coś po prostu to jest moje marzenie Pozdrowienia. Na pobyt stały w USA w Twoim przypadku są tylko dwie szanse : 1.Loteria wizowa ( warunek do udziału :ukończona szkoła średnia i bardzo ,bardzo dużo szczęścia ) 2.Ślub z obywatelką USA . Innych możliwości nie ma .Work&Travel i jakieś wizy pracownicze nie dadzą Ci szans na stały pobyt w USA . Są jeszcze długotrwałe sponsorowania przez najbliższą rodzinę .Ale chyba nie masz brata obywatela USA ? Reasumując to szanse na spełnienie marzeń bardzo niewielkie. Pobyt wakacyjny w USA pomorze Ci zapoznać się z realiami i niewątpliwie uświadomi ,że chyba lepiej zmienić marzenia na bardziej realne.
Sebastian131 Napisano 25 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 25 Grudnia 2013 Na pobyt stały w USA w Twoim przypadku są tylko dwie szanse : 1.Loteria wizowa ( warunek do udziału :ukończona szkoła średnia i bardzo ,bardzo dużo szczęścia ) 2.Ślub z obywatelką USA . Innych możliwości nie ma .Work&Travel i jakieś wizy pracownicze nie dadzą Ci szans na stały pobyt w USA . Są jeszcze długotrwałe sponsorowania przez najbliższą rodzinę .Ale chyba nie masz brata obywatela USA ? Reasumując to szanse na spełnienie marzeń bardzo niewielkie. Pobyt wakacyjny w USA pomorze Ci zapoznać się z realiami i niewątpliwie uświadomi ,że chyba lepiej zmienić marzenia na bardziej realne. Dobra jeszcze raz dzięki ale temat można uznać za zamknięty, ponieważ wiem już wszystko co chciałem wiedzieć
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.