Sebusa Napisano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2014 Witam Dostałem zaproszenie jako osoba towarzyszaca na wesele, ktore odbedzie sie pod koniec czerwca. Mam 30lat, niestety nie mam stałej pracy i zastanawiam się jakie mam szanse na dostanie wizy... Nikt z bliskiej rodziny nie siedzi w stanach ani nie latał wczesniej, oczywiscie tez nie mialem klopotow z prawem Nie mam zamiaru zostac w USA ani tam pracowac, chcialbym poleciec na uroczystosc no i troszke pozwiedzać przy okazji, bo wiecej takiej okazji mogę nie mieć. Domyślam się , ze 3/4 osób mówi podobnie aczkolwiek w moim przypadku to prawda.. Pozdrawiam Seb
kzielu Napisano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2014 A Twoje pytanie to konkretnie brzmi jak ?
Sebusa Napisano 9 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2014 hahaha dokladnie ; ) wszyscy juz wiedza wiec do meritum Czy nie posiadanie stalej pracy mocno wpłynie decyzje o uzyskanie wizy? czy wesele + zaproszenie dla nich to jakis argument ? mieszkam daleko od Warszawy jazda zapewne zajmie mi tyle co lot do USA wiec zastanawiam sie czy gra warta swieczki..
KaeR Napisano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2014 Tak, pewnie wpłynie na decyzje. Wesele i zaproszenie, choć to jakiś argument, jest małoznaczące.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.