mkras Napisano 4 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 4 Lutego 2014 Witam mam problem z dodaniem zdjęcia w DS-106. Ukończyłem ankietę początkową i muszę teraz zamieścić swoje zdjęcie. Każda próba kończy się komunikatem: Error: There was a missing or invalid parameter in the request Proszę o pomoc, próbowałem już dodać zdjęcie w kilku rozmiarach i nic to nie daje.
PJ.pj.PJ Napisano 17 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 17 Lutego 2014 Hej! Miałem to samo wczoraj. Czytałem na forum anglojęzycznym, że to problem ze stroną i Embassy albo Konsulat został powiadomiony. Trzymaj się! Paweł
hojtek Napisano 17 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 17 Lutego 2014 Witam. Ja mam problem nastepujący: po dodaniu zdjecia wyskakuje mi na zielono komunikat "Photo passed quality standards" więc daje "Next: continue using this photo." i wtedy pojawia sie problem bo zostaje wyrzucony jakby ze strony z komentarzem " Application ErrorAn unexpected error has occurred while processing your previous request. The error has been reported to the site administrator; no further action is required. To retrieve your DS-160 application, please enter your Application ID." Dzieje sie to za każdym razem kiedy staram dodac sie zdjęcie. Proszę kogoś kto miał taki problem aby napisał jak go rozwiązać lub czy może cos źle tam robie? Dziekuje za odpowiedź!
hojtek Napisano 17 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 17 Lutego 2014 a tak w ogóle to to zdjęcie jest konieczne do złożenia wniosku?
sly6 Napisano 18 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2014 pisali na innej stronie ze mozna przyniesc zdjecie na rozmowe
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.