Skocz do zawartości

Proszę O Ocenę Mojej Sytuacji :)

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 miesiące później...

Napisano

Hej :)

Chcialabym dokonczyc moj watek. Jestem w USA od tygodnia. W pierwszym poscie pisalam ze mam zamiar wyjechac na miesiac, jednak bilet kupilam na 3 miesiace i do Polski wracam we wrzesniu.

Rozmowe z urzednikiem imigracyjnym mialam na lotnisku w Chicago i dostalam wize na pol roku bez zadnego problemu. Zadano mi cztery pytania: jaki jest cel mojej wizyty, na jak dlugo przylecialam, co robie w Polsce i kiedy ostatnio bylam w USA.

Jestem mile zaskoczona ze tak gladko poszlo :)

Cala rozmowa trwala jakies 5 minut.

Pozdrawiam z Colorado!

Napisano

pnau, drobne pytanko- zwracali Ci uwagę na leki w bagażu? ja wybieram się do Stanów w sierpniu,to będzie mój pierwszy raz i zastanawiam się czy mogą robić mi jakieś problemy z tej okazji że będę musiała wziąść ze sobą hormon w tabletkach który będzie musiał mi wystarczyć na 2 tygodnie?

Napisano

pnau, drobne pytanko- zwracali Ci uwagę na leki w bagażu? ja wybieram się do Stanów w sierpniu,to będzie mój pierwszy raz i zastanawiam się czy mogą robić mi jakieś problemy z tej okazji że będę musiała wziąść ze sobą hormon w tabletkach który będzie musiał mi wystarczyć na 2 tygodnie?

Ja za kazdym razem lecac do USA (4 razy) mialam ze soba dwa opakowania tabletek Ketonal (na recepte) - jedna w podrecznej i jedna w normalnym bagazu i nigdzy nikt na to nie patrzyl i nie pytal o lekarstwa a przewoze tez inne bez recepty.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...