Endern Napisano 16 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 16 Lutego 2014 Witam . Czy jest możliwe przesunięcie wizyty u konsula?? Staram się o wize turystyczną do USA . W piątek w biurze podróży Pani umówiła mnie do ambasady na środę za 3 dni . Jest możliwe przesunięcie dnia wizyty w ambasadzie ? bardzo mi na tym zależy ponieważ miałem wypadek i moja twarz jest cała posiniaczona mam podbite oko .
c4r0 Napisano 16 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 16 Lutego 2014 Możesz nie pójść i po prostu zarejestrować się samemu na nową rozmowę.
Endern Napisano 16 Lutego 2014 Autor Zgłoś Napisano 16 Lutego 2014 Pieniądze nie przepadną ? to prawie 500 zł wpłacone . A w moim stanie moge zapomnieć o wizie . Jutro zadzownię do biura w którym byłem umuwiony , poprosze o przesunięcie wizyty . Ale chciałem się dowiedzieć czy nie będzie z tym wiekszych problemów.
c4r0 Napisano 16 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 16 Lutego 2014 Nie wiem jak to teraz działa, ale jak ostatnio byłem w ambasadzie to się jeszcze płaciło na poczcie i przynosiło na rozmowę potwierdzenie wpłaty. Wówczas jeśli nie pójdziesz na rozmowę u ustalonym terminie tylko tydzień lub dwa później, to po prostu ten kwitek dasz później i wszystko będzie OK. Ale nie wiem jak to jest teraz ani nie wiem o ile później chcesz iść na rozmowę.
sly6 Napisano 16 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 16 Lutego 2014 nadal tak jest ze mozesz date przesunac nie tracisz tez kasy za to oplata zostaje ta sama
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.