iPati Napisano 21 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 21 Lutego 2014 W przyszłym tygodniu zamierzam zacząć ubiegać się o wizę. Czy w formularzu można podać, że ubiega się o B1/B2 czy trzeba wskazać tylko jedną kategorię np. B1 lub tylko B2? Która wiza ogólnie jest lepsza? I czy mogą mi przydzielić tylko wizę biznesową czy raczej jak dają biznesową to jest to właśnie B1/B2? Teoretycznie chcę lecieć na targi + cele turystyczne w przyszłości. Prowadzę własną działalność gosp. - pracuję na kontrakcie dla dużej polskiej firmy. Z góry dzięki za odpowiedzi.
iPati Napisano 21 Lutego 2014 Autor Zgłoś Napisano 21 Lutego 2014 Aha i jeszcze pytanie co mam wpisać w adresie gdzie się zatrzymam skoro tego adresu jeszcze nie znam? Oraz co w przypadku podania osoby/organizacji w USA, która może potwierdzić moja tożsamość?
sly6 Napisano 21 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 21 Lutego 2014 co do wizy to zaznacz ta b1/b2 bo czasami jest tak ze jak zaznaczysz sama b1 to taka dostaniesz. Mozesz wpisac adres np muzeum jako osoby ktore np bedziesz zwiedzac
HRABIA-W Napisano 21 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 21 Lutego 2014 Właściwa będzie wiza BI/B2 planujesz wyjazd na tarki i ew.turystycznie .Adres możesz wpisać np. adres hotelu w ok.tych targów -znajdziesz w necie i nie będzie to adres z sufitu a czy tam się zatrzymasz czy nie to już bez znaczenia .
tapeta999 Napisano 21 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 21 Lutego 2014 B1/B2 zaznacz. Wpisz Hotel jakiś a nie jakieś tam muzeum czy targi. Przecież zawsze możesz zmienić rezerwacje.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.