Skocz do zawartości

Wizytówka Konsula Usa

mj023

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tak mi się teraz przypomniało, że jeden z konsuli wynajmował mieszkanie u rodziców mojego kolegi. Gdy się wyprowadzał, dał im wszystkim na do widzenia zielone karty! Powiedział, że mają rok na wyjazd, bo przepadnie, ale oni z tego nie skorzystali ... Jak usłyszałam tę historię od niego to miałam ochotę go udusić :D Oni pojęcia nie mieli przez co ludzie czasami przechodzą, żeby takie zielone karty dostać, jak widać nikt nie wiedział, że wystarczy konsulowi wynająć mieszkanie ;D

Napisano

Tak mi się teraz przypomniało, że jeden z konsuli wynajmował mieszkanie u rodziców mojego kolegi. Gdy się wyprowadzał, dał im wszystkim na do widzenia zielone karty! Powiedział, że mają rok na wyjazd, bo przepadnie, ale oni z tego nie skorzystali ... Jak usłyszałam tę historię od niego to miałam ochotę go udusić :D Oni pojęcia nie mieli przez co ludzie czasami przechodzą, żeby takie zielone karty dostać, jak widać nikt nie wiedział, że wystarczy konsulowi wynająć mieszkanie ;D

No to nie był konsul, to był Chuck Norris

Napisano

Pewnie odciski na kartach i zdjecia w Photoshopie im zrobil ;)

A swoja droga fajne historie ludzie opowiadaja,dawac wiecej takich :)

Napisano

Hehe :) On opowiadal mi to już parę ładnych lat temu, ale w sumie jestem ciekawa o co mu tak naprawdę chodziło. A tak na marginesie to może to jest możliwe, że coś tam im dał żeby im ułatwić wyjazd. Konsulowie muszą mieć jakieś inne dojścia i przywileje w takich sprawach wizodawczych

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...