Christina Napisano 6 Marca 2014 Zgłoś Napisano 6 Marca 2014 Tak mi się teraz przypomniało, że jeden z konsuli wynajmował mieszkanie u rodziców mojego kolegi. Gdy się wyprowadzał, dał im wszystkim na do widzenia zielone karty! Powiedział, że mają rok na wyjazd, bo przepadnie, ale oni z tego nie skorzystali ... Jak usłyszałam tę historię od niego to miałam ochotę go udusić Oni pojęcia nie mieli przez co ludzie czasami przechodzą, żeby takie zielone karty dostać, jak widać nikt nie wiedział, że wystarczy konsulowi wynająć mieszkanie ;D
Paulina_89 Napisano 6 Marca 2014 Zgłoś Napisano 6 Marca 2014 Tak mi się teraz przypomniało, że jeden z konsuli wynajmował mieszkanie u rodziców mojego kolegi. Gdy się wyprowadzał, dał im wszystkim na do widzenia zielone karty! Powiedział, że mają rok na wyjazd, bo przepadnie, ale oni z tego nie skorzystali ... Jak usłyszałam tę historię od niego to miałam ochotę go udusić Oni pojęcia nie mieli przez co ludzie czasami przechodzą, żeby takie zielone karty dostać, jak widać nikt nie wiedział, że wystarczy konsulowi wynająć mieszkanie ;D No to nie był konsul, to był Chuck Norris
Joyanna Napisano 6 Marca 2014 Zgłoś Napisano 6 Marca 2014 Tak mi się teraz przypomniało, że jeden z konsuli wynajmował mieszkanie u rodziców mojego kolegi. Gdy się wyprowadzał, dał im wszystkim na do widzenia zielone karty! Powiedział, że mają rok na wyjazd, bo przepadnie, ale oni z tego nie skorzystali ... Jak usłyszałam tę historię od niego to miałam ochotę go udusić Oni pojęcia nie mieli przez co ludzie czasami przechodzą, żeby takie zielone karty dostać, jak widać nikt nie wiedział, że wystarczy konsulowi wynająć mieszkanie ;D Pewnie odciski na kartach i zdjecia w Photoshopie im zrobil A swoja droga fajne historie ludzie opowiadaja,dawac wiecej takich
Christina Napisano 6 Marca 2014 Zgłoś Napisano 6 Marca 2014 Hehe On opowiadal mi to już parę ładnych lat temu, ale w sumie jestem ciekawa o co mu tak naprawdę chodziło. A tak na marginesie to może to jest możliwe, że coś tam im dał żeby im ułatwić wyjazd. Konsulowie muszą mieć jakieś inne dojścia i przywileje w takich sprawach wizodawczych
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.