UnknWon Napisano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2005 witam, mam pytanie chce wwieźc mój dysk twardy - używany do USA. Szukam dokładnych informacji, może być z tym jakiś problem ? Dzięki za info.
Kaacha Napisano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2005 z doświadczenia: problemów z przewiezieniem uzywanego dysku do usa nie było - jak i nie było z sytuacja odwrotna - tyle, ze juz z nowym dyskiem zakupionym w USA:)
sly6 Napisano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2005 Kaacha a ile dalas za dysk i jaka wielkosc? 8)
SantaCruz_CA Napisano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2005 nie ma problemu... no bo to tak jakby przewozic laptopa - tam tez jest dysk.... ;-) no nie? ;-)
Kaacha Napisano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2005 własciwie dysk nie był moj bo go tylko przewoziłam, wiec nie wiem jaka wielkosc, ale kosztował80$
UnknWon Napisano 21 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2005 No nie bylo problemow dzieki za odpowiedzi. Przewiozlem dwa dyski twarde i 1.4 litra alkoholu co jest chyba niedozwolone (poza tym mam 18 lat). Myslicie ze mialem tyle szczescia czy to normalne ? :wink: Jestem w nowym jorku i wszystko juz w porzadku
Kaacha Napisano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2005 no to dobrze, ze sie udało! a z tym szczesciem to nie wiem w sumie - ja przwewiozłam 1,5 litra wódy i chyba 6 browarów -nie majac jeszcze tych 21 lat ;Pale na lotnisku przy odprawie wizowej babk sie tylko zapytała czy mam jakies jedzenie czy cos 2 razy a ja mowie, ze nie i tyle :Pwiec tez nie wiem czy mialam szczescie czy nie, no ale mniejsza z tym:)miłego pobytu życze
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.