Skocz do zawartości

Portal Ogłoszeniowy Dla Polonii

Compas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zauważyłem wcześniej, iż jeden z użytkowników dodał swój portal aukcyjny dla polonii, dlatego zachęcam całą polonię do dodawania ogłoszeń na niedawno powstały portal ogłoszeniowy, który jest przeznaczony dla całej polonii z usa i to za darmo. Wygląda portalu jak sami zauważycie jest całkiem nowoczesny i co najważniejsze przejrzysty ! Z chęcią także poznam wasze opinie - http://compas.us/

Gość Violonczela
Napisano

Po co, jak ten jest całkiem nowoczesny i co najważniejsze przejrzysty? ;)

hmm..,to musze w takim ukladzie blizej sie przyjrzec.. ;)

Gość Violonczela
Napisano

USA to spory kraj więc bardziej przydatne sa tego typu portale lokalne. 99.5% ofert z NY malo mnie inter esuje.

;) a te lokalne, to jakie ? ;)

Napisano

;) a te lokalne, to jakie ? ;)

Craiglist, sasiadko. To poki co chyba najlatwiejsze I najlepsze.

Przydalby sie u nas taki typu: sprzedam, oddam za darmo, szukam czegos. Ale Polak predzej wyrzuci niz odda cos za darmo a inny Polak sie zapozyczy niz publicznie przyzna ze szuka czegos uzywanego najlepiej za darmo.

Chodzila mi taka mysl po glowie zalozyc cos w ten desen chocby na FB gdy dowiedzialem sie ze kolega sprzedal za grosze cos czego akurat potrzebowalem.

Gość Violonczela
Napisano

Craiglist, sasiadko. To poki co chyba najlatwiejsze I najlepsze.

Przydalby sie u nas taki typu: sprzedam, oddam za darmo, szukam czegos. Ale Polak predzej wyrzuci niz odda cos za darmo a inny Polak sie zapozyczy niz publicznie przyzna ze szuka czegos uzywanego najlepiej za darmo.

Chodzila mi taka mysl po glowie zalozyc cos w ten desen chocby na FB gdy dowiedzialem sie ze kolega sprzedal za grosze cos czego akurat potrzebowalem.

dzieki ;), moze znajde to czego szukam… ;)

nie wiem, czy akurat Polacy sa tacy rozrzutni, natomiast moje tutejsze doswiadczenia sa takie, iz za wiele wszystkiego sie marnuje, nie ma szacunku do jedzenia, do przedmiotow. Zapewne to wynika z tego, ze tanie..,brak czasu.., latwiej kupic nowe anizeli pofatygowac sie, by komus oddac.. SAma juz nie wiem..,moze jak pobede dluzej, to mnie oswieci..

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...