Compas Napisano 12 Marca 2014 Zgłoś Napisano 12 Marca 2014 Zauważyłem wcześniej, iż jeden z użytkowników dodał swój portal aukcyjny dla polonii, dlatego zachęcam całą polonię do dodawania ogłoszeń na niedawno powstały portal ogłoszeniowy, który jest przeznaczony dla całej polonii z usa i to za darmo. Wygląda portalu jak sami zauważycie jest całkiem nowoczesny i co najważniejsze przejrzysty ! Z chęcią także poznam wasze opinie - http://compas.us/
Gość Violonczela Napisano 12 Marca 2014 Zgłoś Napisano 12 Marca 2014 a moze jakies inne ktos poleci..
KaeR Napisano 12 Marca 2014 Zgłoś Napisano 12 Marca 2014 a moze jakies inne ktos poleci.. Po co, jak ten jest całkiem nowoczesny i co najważniejsze przejrzysty?
Gość Violonczela Napisano 12 Marca 2014 Zgłoś Napisano 12 Marca 2014 Po co, jak ten jest całkiem nowoczesny i co najważniejsze przejrzysty? hmm..,to musze w takim ukladzie blizej sie przyjrzec..
andyopole Napisano 12 Marca 2014 Zgłoś Napisano 12 Marca 2014 USA to spory kraj więc bardziej przydatne sa tego typu portale lokalne. 99.5% ofert z NY malo mnie inter esuje.
Gość Violonczela Napisano 13 Marca 2014 Zgłoś Napisano 13 Marca 2014 USA to spory kraj więc bardziej przydatne sa tego typu portale lokalne. 99.5% ofert z NY malo mnie inter esuje. a te lokalne, to jakie ?
andyopole Napisano 13 Marca 2014 Zgłoś Napisano 13 Marca 2014 a te lokalne, to jakie ? Craiglist, sasiadko. To poki co chyba najlatwiejsze I najlepsze. Przydalby sie u nas taki typu: sprzedam, oddam za darmo, szukam czegos. Ale Polak predzej wyrzuci niz odda cos za darmo a inny Polak sie zapozyczy niz publicznie przyzna ze szuka czegos uzywanego najlepiej za darmo. Chodzila mi taka mysl po glowie zalozyc cos w ten desen chocby na FB gdy dowiedzialem sie ze kolega sprzedal za grosze cos czego akurat potrzebowalem.
Gość Violonczela Napisano 13 Marca 2014 Zgłoś Napisano 13 Marca 2014 Craiglist, sasiadko. To poki co chyba najlatwiejsze I najlepsze. Przydalby sie u nas taki typu: sprzedam, oddam za darmo, szukam czegos. Ale Polak predzej wyrzuci niz odda cos za darmo a inny Polak sie zapozyczy niz publicznie przyzna ze szuka czegos uzywanego najlepiej za darmo. Chodzila mi taka mysl po glowie zalozyc cos w ten desen chocby na FB gdy dowiedzialem sie ze kolega sprzedal za grosze cos czego akurat potrzebowalem. dzieki , moze znajde to czego szukam… nie wiem, czy akurat Polacy sa tacy rozrzutni, natomiast moje tutejsze doswiadczenia sa takie, iz za wiele wszystkiego sie marnuje, nie ma szacunku do jedzenia, do przedmiotow. Zapewne to wynika z tego, ze tanie..,brak czasu.., latwiej kupic nowe anizeli pofatygowac sie, by komus oddac.. SAma juz nie wiem..,moze jak pobede dluzej, to mnie oswieci..
andyopole Napisano 13 Marca 2014 Zgłoś Napisano 13 Marca 2014 Wiec mow czego szukasz, moze akurat cos slyszalem i w ten sposob zapoczatkujemy wlasny prywatny portal...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.