Sara Napisano 18 Marca 2014 Zgłoś Napisano 18 Marca 2014 Eeeee... Przepraszam.. POE i pdx? Tak w ogóle to słyszałam o jakiś specjalnych pomieszczeniach do tego, jakie to są? Pdx to lotnisko w Portland w Oregonie. POE to Port of Entry czyli pierwsze lotnisko na którym wylądujesz w USA, gdzie przechodzisz odprawę i rozmowę z oficerem imigracyjnym. W zależności gdzie będzie Twoje POE, inaczej proces będzie wyglądał. Tak jak pisałam na pdx po prostu pobiorą ci odciski i wezmą kopertę i to wszystko. Na innych POE mogą Cię zabrać do osobnego pokoju czy pomieszczenia, gdzie zadadzą kilka rutynowych pytań. Nie ma sie czym stresowac
klaudisz188 Napisano 18 Marca 2014 Autor Zgłoś Napisano 18 Marca 2014 No tak, no to zabłysnęłam xD Pdx - Portland. Oczywiście.... Dzięki wielkie Nie stresowałabym się tym wszystkim gdyby nie mój okropny angielski xD Mimo to dzięki wielkie i sorry za moją tępotę ale jakoś nigdy mnie nie interesowały lotniska itd (bo nie latałam) xD
Misuzu Napisano 18 Marca 2014 Zgłoś Napisano 18 Marca 2014 Ja na lotnisku w losa angeles tez nie szlam do osobnego pomieszczenia. Ustawiał, sie w kolejce dla turystów i po prostu obsłużyły mnie na zasadach do wizy k1
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.