Joanna30 Napisano 20 Marca 2014 Zgłoś Napisano 20 Marca 2014 Jak to nie ma? Wystarczy znaleźć żonę Ale on chce pojechać do wujka i zostać Podałam mu linka z wszystkimi wizami. Jeśli on nie ogarnia, to kto ma za niego ogarnąć?
Joyanna Napisano 20 Marca 2014 Zgłoś Napisano 20 Marca 2014 Ale on chce pojechać do wujka i zostać Podałam mu linka z wszystkimi wizami. Jeśli on nie ogarnia, to kto ma za niego ogarnąć? Czasami trzeba ludziom wytlumaczyc bardzo dosadnie i szczegolowo kazde zdanie,bo co z tego ze on poczyta o wizie np.rodzinnej i wejdzie na forum i powie,ze wujek to przeciez rodzina wiec dlaczego nie moze wizy dostac.
Joanna30 Napisano 20 Marca 2014 Zgłoś Napisano 20 Marca 2014 Czasami trzeba ludziom wytlumaczyc bardzo dosadnie i szczegolowo kazde zdanie,bo co z tego ze on poczyta o wizie np.rodzinnej i wejdzie na forum i powie,ze wujek to przeciez rodzina wiec dlaczego nie moze wizy dostac. Akurat jeśli chodzi o wizy rodzinne, to jest bardzo dokładnie wyjaśnione, jacy członkowie rodziny są rodziną pod względem imigracyjnym
tomey Napisano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2014 Nie ogarniam tych wiz . Chodzi mi zeby poleciec do wujka i zostac na stałe. . Można na forum założyć taki dział: Najlepsze cytaty
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.