Skocz do zawartości

Przelew Pieniedzy Za Wize Ile Trzeba Czekac Na Potwierdzenie?

noln3jm

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam

jestem tu nowy czytam i czytam i sie doczytac nie moge bo kazdy czlowiek odpisuje inaczej a chcialbym sie wreszcie dowiedziec, staram sie o wyjazd do stanow wszystko mam prawie zalatwione wypelniony wniosek wszystkie kserwa zdjecia paszport i zaswiadczenia o zarobkach itp i abym mogl sie umowic na rozmowe w konsulacie musze miec potwierdzenie przelewu pieniedzy za wize lecz jeszcze go nie otrzymalem, na stronie pomoc pisalo ze moge to zrobic za posrednictwem banku wiec przelalem przez bankd pekao sa pieniadze na podany numer konta w tytule wpisujac moj cgi... i mialem otrzymac emailem numer ugi dzieki ktoremu moge nadal kontynuowac "zalatwianie" sobie rozmowy w sprawie wizy... i tu moje pytanie... dobrze zrobilem ze przelalem pieniadze przez normalny bank, dodam ze wszystko sie zgadzalo i samo uzupelniolo to wpisaniu numeu konta.. a drugie to ile trzeba czekac na potwierdzenie ktore mialo mi przyjsc na emaiila.. pomozcie mi prosze... mam nadzieje ze pieniadze nie poszly w swiat bo prawie 500 zl piechota nie chodzi... pozdrawiam i dziekuje :)

Napisano

Nie napisałeś takiego małego ale dość istotnego szczegółu, a mianowicie kiedy wysłałeś te pieniądze i ile już czekasz na potwierdzenie. Bo jeśli dwa tygodnie to powinieneś się martwić, ale jeśli pół godziny to niekoniecznie. Poza tym radziłbym popracować nad pisaniem, zwłaszcza nad interpunkcją oraz tym, jak zaczynamy i kończymy zdania.

Pozdrawiam również.

• 1 miesiąc później...
Napisano

Witam. Też jestem nowy.

Jak z tym potwierdzeniem wpłaty - długo Państwo finalnie czekali? Czekam tydzień, sprawdzam regularnie maile i nic :-( Zaczynam się powoli martwić...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...