Mateq Napisano 7 Maja 2014 Zgłoś Napisano 7 Maja 2014 To ja także się podepnę W DS-160 w sekcji "Contact Person or Organization in the United States" mogę wpisać hotel, tak? W "Contact Person" piszę adres hotelu? Ale co napisać wtedy w "Surnames"?
ania_673 Napisano 9 Maja 2014 Zgłoś Napisano 9 Maja 2014 Rozmowę miałam dziś na 9:30, weszłam przed 9 razem z tatą, wprawdzie musieliśmy czekać jakieś pół godziny,ale sama rozmowa trwała może nawet niecałą minutę, po czym konsul zabrał nasze paszporty
anachan Napisano 4 Września 2014 Zgłoś Napisano 4 Września 2014 To ja też proszę o poradę, czy mam szansę na wizę i jeśli tak, to jakiego typu. Dobry znajomy z Chicago zaprosił mnie do siebie na miesiąc (on był u mnie kilka razy). Jestem studentką, konkretnie doktorantką, po godzinach pracuję, ale mam dochody tak niskie, że raczej nikt nie uwierzy, że stać mnie na zwiedzanie USA przez miesiąc. Nie mam też męża ani dzieci. Czy mogę wpisać jako sponsora podróży znajomego (co też nie jest do końca prawdą, bo za samolot płacę ja) i czy muszę mieć od niego jakieś dokumenty/list z zaproszeniem/zaświadczenie o dochodach? Wiem, że kiedyś był taki formularz dla zapraszającego obywatela USA, ale nie mogę go nigdzie znaleźć.
sly6 Napisano 4 Września 2014 Zgłoś Napisano 4 Września 2014 kiedys i nadal jest cos takiego ,takie pismo Lecz kto o to teraz pyta w Ambasadzie?malo kto nie pokazesz tego na sile a licza sie odpowiedzi,zachowanie i czy wrocisz na czas z USA,wiele osob mialo studia,mialo wrocic i jakos o tym zapomnialo pamietaj o tym a dzieci?dom?ile to rodzicow wyjezdza,mialo wrocic i pozostalo,jak widac ze i dzieci nie daja gwarancji ze ktos wroci To Ci pisze aby pokazac ze osoba ktora ma do czego wracac nie dostanie wizy a Ty mozesz
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.