dareknow0 Posted April 24, 2014 Report Posted April 24, 2014 Tylko Polki ( choć nie wszystkie) ,no i często Rosjanki.Reszta to .......
Paulina_89 Posted April 25, 2014 Report Posted April 25, 2014 to Ty sam nie wiesz jakie Ci sie podobaja i trzeba Ci to napisac?
ASKA4 Posted April 25, 2014 Report Posted April 25, 2014 Moze ogolnie nie jest pewien czy mu sie dziewczyny podobaja i potrzebuje wskazowek na co zwracac uwage. Zeby nikt sie nie zorientowal?
krakus28 Posted April 25, 2014 Report Posted April 25, 2014 głównie nacje słowiańskie, choć niektóre rodowite amerykanki ( mam na myśli białe i czarne ) też potrafią się "zrobić" i o siebie zadbać
jannapa Posted April 26, 2014 Report Posted April 26, 2014 najfajniejsze babki (faceci zreszta tez) to takie, z ktorymi dobrze ci sie gada, z ktorymi nie koncza ci sie tematy, ktore rozumieja cie w pol slowa i tyle. chyba ze masz na mysli babki do patrzenia, wowczas chyba musisz zastanowic sie sam, co cenisz w dziewczynach - moj maz lubi na przyklad z wygladu urode skandynawek (w jego kanon jakos sie nie zalapalam), moj starszy syn gustuje w portorykankach (zgadzam sie z nim w stu procentach), mlodszy jeszcze nie wyrobil sobie gustu, ale ostatnio dosc czesto widuje go w towarzystwie dwu calkiem slicznych dziewczynek z korzeniami w indiach / na sri lance nie wiem, z jakiego powodu zalozyles ten watek, ale przyznam, ze nie widze w nim wiele sensu. kropka.
krakus28 Posted April 28, 2014 Report Posted April 28, 2014 nie wiem, z jakiego powodu zalozyles ten watek, ale przyznam, ze nie widze w nim wiele sensu. kropka. taki jest cel tego forum, zadawnie pytań dot. USA. Ty możesz nie widzieć sensu, a dla kogoś mogą to być interesujące informacje nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.