serafina Napisano 5 Maja 2014 Zgłoś Napisano 5 Maja 2014 chyba tak zrobie…,tylko z mala roznica, ze ja juz jestem za tym Oceanem A to pardon Ujawnij sie to znajdziemy Ci jakiegos przystojniaka... O ja już widzę parę do zeswatania
Gość Violonczela Napisano 5 Maja 2014 Zgłoś Napisano 5 Maja 2014 Ujawnij sie to znajdziemy Ci jakiegos przystojniaka... Dobrze..,to powoli musze sie zaczac szykowac....
andyopole Napisano 5 Maja 2014 Zgłoś Napisano 5 Maja 2014 Dobrze..,to powoli musze sie zaczac szykowac.. .. Tiaaa, juz dwa miesiace poszlo (cytujac klasyka) w pi...u. Ja teraz wyjezdzam do Polski na prawie miesiac a czas ucieka... A takiego jakiegos przystojniaka to trzeba oswoic, przyzwyczaic no I rozkochac w sobie. Ja wiem, kobiety potrafia zbalamucic chlopa w try miga ale mimo wszystko trzeba troche czasu...
Gość Violonczela Napisano 5 Maja 2014 Zgłoś Napisano 5 Maja 2014 Tiaaa, juz dwa miesiace poszlo (cytujac klasyka) w pi...u. Ja teraz wyjezdzam do Polski na prawie miesiac a czas ucieka... A takiego jakiegos przystojniaka to trzeba oswoic, przyzwyczaic no I rozkochac w sobie. Ja wiem, kobiety potrafia zbalamucic chlopa w try miga ale mimo wszystko trzeba troche czasu... W tej kwestii dzialam zawsze spokojnie…, nie lubie stresow.. Wiec, jestesmy umowieni po przyjezdzie, na jakies jedzonko. Moze uda sie zaprosic kilka osob i cos fajnego zorganizowac...
megan07 Napisano 23 Maja 2015 Zgłoś Napisano 23 Maja 2015 hehee smieszna oferta, ja wylosowalam i jestem singielka narazie, w sumie przydalby sie chlop ale tak w ciemno to bym sie bala slub brac
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.