bartekxxx7 Napisano 27 Maja 2014 Zgłoś Napisano 27 Maja 2014 Witam W czwartek mam rozmowę w sprawie przyznania wizy turystycznej B-2 . Z racji tego że do Krakowa mam "kawałek" drogi nie chciałbym zapomnieć z któregoś z dokumentów. Z tego co wiem, potrzeba : - Potwierdzenie złożenia wniosku DS-160 - Potwierdzenie zapisu na spotkanie ( Również na tej kartce znajduje się "Opłata wizowa MRV" , Dane o dostarczeniu dokumentów, Consular Appointment Details oraz Application Details) wszystko to na jednej kartce A4. - No i oczywiście PASZPORT . - 2 zdjęcie bo jak mniemam potrzeba będzie . Proszę potwierdźcie mi czy mam już wszystko co potrzebne jest mi na spotkaniu z konsulem, jeśli czegoś mi brakuje to proszę o wskazówkę czego. Pozdrawiam
bartekxxx7 Napisano 28 Maja 2014 Autor Zgłoś Napisano 28 Maja 2014 1 zdjecie starczy OK! A z pozostałych rzeczy to wszystko jest?
bartekxxx7 Napisano 28 Maja 2014 Autor Zgłoś Napisano 28 Maja 2014 ok! Postaram się na luzie podejść, powinno być dobrze Dzięki
HRABIA-W Napisano 29 Maja 2014 Zgłoś Napisano 29 Maja 2014 Zdjęcie potrzebne będzie tylko w sytuacji gdy w wysłanej aplikacji załadowana fotografia okaże się kiepskiej jakości .
bartekxxx7 Napisano 30 Maja 2014 Autor Zgłoś Napisano 30 Maja 2014 Jestem już. Też nie brali ode mnie zdjęcia co mnie zdziwiło bo wydawało mi się że kiepskie jest na ds-160, no ale... W sumie to wzieli tylko paszport i ten papier z ds-160 i.... czekam na odbiór wizy ;d
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.