dischordinary Napisano 10 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2014 No! To w takim razie musisz dzwonić do nvc. Na zatwierdzeniu pisze, ze poszło do ambasady, ale zawsze przed ambasada jest w nvc. Wiec dzwon tam i pytaj o numer (bedzie sie zaczynał od WRW) i o przedłużenie. Dzięki, przekażę narzeczonemu żeby zadzwonił Do ambasady też zadzwonię, ale oczywiście infolinię otwierają dopiero o 14 -.-
dischordinary Napisano 11 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2014 Hurra! Dostaliśmy w końcu nr sprawy WRW, ale się cieszę Sprawdziłam status sprawy na ceac.state.gov i jest napisane "Ready", czyli mogę już umawiać interview?
dischordinary Napisano 11 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2014 Tak Pamietaj rowniez o zrobieniu badan. Wiem wiem, ja jestem aż z Gorzowa -.- więc chcę zrobić badania w dzień przed interview żeby nie jeździć 2 razy
happygolucky Napisano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2014 Gratuluje Ja tez czekam wlasnie na list z Ambasady.Jak juz dojdzie to sie wybiore do Polski na badania i interview. Bardzo sie ciesze ze nasze patycje zostala approved tylko po 19 dniach. Zaczelismy juz planowac slub na polowe sierpnia.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.