sqrczybyk Napisano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2014 Witam! W przyszłym tygodniu lecę do Stanów na miesiąc czasu. Natomiast problem jest z paszportem i wizą. Tzn. Jak pierwszy raz leciałem do USA (2008 rok), rodzice wyrobili mi paszport (na 5 lat, miałem 12 lat) i prawie od razu otrzymałem wizę. Problem jest w tym, że jest rok 2014. Tamten paszport stracił już ważność, natomiast wiza nie. W poniedziałek idę odebrać nowy paszport. Pytanie jest takie: Czy nie będzie problemu z podróżą do USA w przypadku kiedy wizę mam w starym paszporcie, a w nowym paszporcie jej nie mam? Lot na dwóch paszportach załatwi sprawę? Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi
KaeR Napisano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2014 Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi To jak juz siedzisz i czekasz, to mozesz zajrzeć do archiwum. Kilka dni temu padlo to samo pytanie. Wiem, ze mniej miejsca zajelaby odpowiedz na to pytanie, ale co tam.
sqrczybyk Napisano 26 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2014 Szukam i nie znalazłem. Może jestem ślepy...
KaeR Napisano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2014 Slepy to moze nie... http://forum.usa.info.pl/topic/23902-wiza-w-starym-paszporcie/
sqrczybyk Napisano 26 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2014 Głupi też nie jeżeli to miałeś na myśli. Dziękuję i pozdrawiam
andyopole Napisano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2014 Tylko przypilnuj zeby przy kasowaniu starego paszportu nie zrobili dziurek w stronie na ktorej jest wazna wiza USA. Wiem ze ostatnio dziurkuja tylko strone ze zdjeciem ale wydajacy paszporty czesto sie nudza I moze herbaciarz pojechac z dziurkami po calym paszporcie...
KaeR Napisano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2014 Głupi też nie jeżeli to miałeś na myśli. Dziękuję i pozdrawiam Nawet o tym nie pomyslalem.
sqrczybyk Napisano 26 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2014 Na szczęście nie podziurkowali strony z wizą.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.