alexn Posted July 29, 2014 Report Posted July 29, 2014 Cześć! Przylatuję do NY - JFK, mam paę godzin i lecę dalej zwiedzać - tak ok. tygodnia od Montrealu do Miami. Proszę o poradę - gdzie zostawić główną walizę - chciałbym zabrać tylko plecak i to co trzeba na ten tydzień.
mi0706 Posted July 29, 2014 Report Posted July 29, 2014 Cześć! Przylatuję do NY - JFK, mam paę godzin i lecę dalej zwiedzać - tak ok. tygodnia od Montrealu do Miami. Proszę o poradę - gdzie zostawić główną walizę - chciałbym zabrać tylko plecak i to co trzeba na ten tydzień. Na JFK - brak, musisz szukać gdzieś dalej. Ja kiedyś znalazłem coś na Manhattanie.
alexn Posted July 31, 2014 Author Report Posted July 31, 2014 jedne strony mówią że jest inne że zamknięta bo zagrożenie bombowe itpostatecznie zadzwoniłem, zapytałem - jest.
mi0706 Posted July 31, 2014 Report Posted July 31, 2014 jedne strony mówią że jest inne że zamknięta bo zagrożenie bombowe itp ostatecznie zadzwoniłem, zapytałem - jest. a gdzie jest w którym Terminalu?
alexn Posted August 5, 2014 Author Report Posted August 5, 2014 a gdzie jest w którym Terminalu? mnie interesował 8 więc tam dzwoniłem tu jakaś stronka nt: http://www.jfk-airport.net/luggage-storage.html
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.