Skocz do zawartości

Join Sponsor - I864 I I864A

MichalUli

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Właśnie jestem wraz z żoną w procesie wypełniania dokumentów o GC dla mnie. Moja żona nie ma jednak wystarczających dochodów by móc mnie sponsorować więc skorzystamy z przychodów mojej teściowej, która będzie join sponsorem.

W związku z powyższym potrzebujemy wypełnić formularz I-864 dla mojej żony oraz I-864A - dla mojej żony i jej mamy.

Czy potrzebujemy również wypełnić formularz I864 dla mamy mojej żony (z zaznaczeniem join sponsor)?

Bardzo proszę i z góry dziękuję za odpowiedź.

Pozdrawiam.

Napisano

Witam.

Właśnie jestem wraz z żoną w procesie wypełniania dokumentów o GC dla mnie. Moja żona nie ma jednak wystarczających dochodów by móc mnie sponsorować więc skorzystamy z przychodów mojej teściowej, która będzie join sponsorem.

W związku z powyższym potrzebujemy wypełnić formularz I-864 dla mojej żony oraz I-864A - dla mojej żony i jej mamy.

Czy potrzebujemy również wypełnić formularz I864 dla mamy mojej żony (z zaznaczeniem join sponsor)?

Bardzo proszę i z góry dziękuję za odpowiedź.

Pozdrawiam.

witam

potrzebujecie wypełnić formularz I864 dla mamy mojej żony (z zaznaczeniem join sponsor)?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...