zielaty Napisano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 22 Sierpnia 2014 Chodzi o to, że mam już w paszporcie wizę ważną na pół roku (z loterii wizowej), ale pewnie będę musiał lecieć wcześniej do stanów bez głównego aplikanta (żony) więc nie mogę jej użyć. Czy ktoś był w podobnej sytuacji i wjeżdżał na wcześniej otrzymanej wizie turystycznej B1/B2? Będę wdzięczny za odpowiedź.
sly6 Napisano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 22 Sierpnia 2014 taka osoba nie wjezdzala bo miala taka wize turystyczna anulowana po dostaniu wizy na pobyt staly. dowiedz sie dokladnie w Ambasadzie co i jak ,czy czasami nie ma pomylki z Twoja wiza turystyczna .
arbo Napisano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 22 Sierpnia 2014 Nasze wizy turystyczne zostały anulowane w ambasadzie podczas rozmowy. Wizy były w starym paszporcie, ale tak jak jest w instrukcji na stronie ambasady - trzeba je zabrać ze sobą.
mpbc Napisano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 23 Sierpnia 2014 Mnie też anulowali wklejkę w paszporcie po otrzymaniu wizy immigracyjnej.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.