mynameisk Napisano 23 Września 2014 Zgłoś Napisano 23 Września 2014 hej, wlasnie zaplacilam przelewem internetowym za rozmowę ale nie wiem co wpisac w receipt number na dole, tutaj screenshot...co mam tam wpisac? i czy odrazu teraz aby zatwierdzic zaplate czy dopiero jutro kiedy bede sie umawiala na rozmowe?!
Karolcia2 Napisano 23 Września 2014 Zgłoś Napisano 23 Września 2014 Chodzi o nr potwierdzenia przelewu. Jeśli nie jest jeszcze akceptowany musisz poczekać kilka godzin albo do godz 12 następnego dnia. Zależy czy opłata była przez Bank Pocztowy czy przelew.Tu masz wszystko opisane tylko, że z innego Państwa http://www.mrspresson.com/immigration/k1-fiancee-visa-process/schedule-your-k1-visa-interview-online/
mynameisk Napisano 23 Września 2014 Autor Zgłoś Napisano 23 Września 2014 Chodzi o nr potwierdzenia przelewu. Jeśli nie jest jeszcze akceptowany musisz poczekać kilka godzin albo do godz 12 następnego dnia. Zależy czy opłata była przez Bank Pocztowy czy przelew. Tu masz wszystko opisane tylko, że z innego Państwa http://www.mrspresson.com/immigration/k1-fiancee-visa-process/schedule-your-k1-visa-interview-online/ opłata poprzez przelew internetowy. a czy jak wyjde z tej strony to potem wroce do miejsca w ktorym jestem teraz? albo jak jej nie wylacze to nie wygaśnie sesja? przelelam pieniadze przez przelew internetowy przed godzina 17 wiec napisane jest ze moge umowic rozmowe jutro po 13. ale czy ten nr potwierdzenia przelewu mam wpisac dzisiaj, odrazu? czy juz jutro przy umawianiu sie na rozmowe? jezuuu
mynameisk Napisano 23 Września 2014 Autor Zgłoś Napisano 23 Września 2014 super...miałam otworzoną tą stronkę i czekałam na ten receipt number aby go wpisać a tu laptop mi sie sam wylaczyl i wszysko pozamykalo sie i nie wiem teraz czy przypadkiem nie zchrzanilam tego...??? bo przelew jest zrobiony, mam ten CGI nr ktory zapisalam sobie, ale teraz bede musiala na nowo dotrzec w to miejsce w ktorym bylam na tej stronce i nie wiem co mam robic...pomozcie mi pleaseee
mynameisk Napisano 23 Września 2014 Autor Zgłoś Napisano 23 Września 2014 tata dostal potwierdzenie przelewu na e-mail ale nie ma tam zadnego nr potwierdzenia przelewu..................nie mam pojecia co mam zrobic i b. sie martwie!
Karolcia2 Napisano 23 Września 2014 Zgłoś Napisano 23 Września 2014 Najlepiej zadzwoń jutro do ambasady.
mynameisk Napisano 23 Września 2014 Autor Zgłoś Napisano 23 Września 2014 Najlepiej zadzwoń jutro do ambasady. do ambasady to sie dodzwonic nie da....nie mam pojecia co mam zrobic...skad mam ten nr potwierdzenia wziazc?
mynameisk Napisano 23 Września 2014 Autor Zgłoś Napisano 23 Września 2014 nadal czekam na kogoś odpowiedz, bardzo mi zależy ponieważ nie mam pojęcia czym jest ten receipt number..czy coś z banku czy coś ze strony ambasady czy stronki ustraveldocs.
sly6 Napisano 23 Września 2014 Zgłoś Napisano 23 Września 2014 da sie wszedzie zadzownic,tylko czy Cie polaczal to co innego
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.