marcelina01 Napisano 28 Września 2016 Zgłoś Napisano 28 Września 2016 A słuchajcie że tak się wtrącę nie na temat, czy wyjeżdżał ktoś z was na work and travel? czy to drogo wychodzi? Bo znalazłam fajną ofertę w one globe travel i nie wiem czy warto...
pepeaz Napisano 28 Września 2016 Zgłoś Napisano 28 Września 2016 Z braku prawdziwej konkurencji. Jak wyjezdzalem z Polski 10 lat temu to w moim malym miescie mialem do wyboru 5 dostawcow internetu, teraz w ok 4 milionowym miescie mam dwoch do wyboru. To sie nazywa prawdziwa konkurencja.
KaeR Napisano 28 Września 2016 Zgłoś Napisano 28 Września 2016 Jak wyjezdzalem z Polski 10 lat temu to w moim malym miescie mialem do wyboru 5 dostawcow internetu, teraz w ok 4 milionowym miescie mam dwoch do wyboru. To sie nazywa prawdziwa konkurencja. A u mnie jeden i mają umowę z miastem na 200 lat.
sly6 Napisano 28 Września 2016 Zgłoś Napisano 28 Września 2016 A co oferują. Napisz coś więcej Marcelina.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.