ZielonyTomek Napisano 7 Października 2014 Zgłoś Napisano 7 Października 2014 Witam Bedziem w listopadzie w Chicago, niestety pogoda nie jest tam w tym okresie najlepsza. Wiec chce zrobic 3 dniowy wyskok na floryde (naladowac aku sloncem). Mogli byscie mi poradzic w ktore miejsce/miasto najlepiej sie udac ? Glownie chodzi mi o plaze i slonce Pozdrawiam
c4r0 Napisano 7 Października 2014 Zgłoś Napisano 7 Października 2014 Na Key West dwa tygodnie temu było tak gorąco i słonecznie że szlag mnie trafiał, może tobie się spodoba
dareknow0 Napisano 7 Października 2014 Zgłoś Napisano 7 Października 2014 Key West gorące ale nie warto. Brzydkie plaże ,bardzo drogo ( szczególnie hotele) . Właściwie jedna ulica dla turystów z tandetą za duże pieniądze.Zdecydowanie odradzam .Równie gorąco będzie w Miami Beach i okolicach ( Palm Beach,Hollywood ,Ford Lauderdale) .Piękne plaże i hotele.Przystępne ceny .
ZielonyTomek Napisano 8 Października 2014 Autor Zgłoś Napisano 8 Października 2014 No wlasnie Key West na 3 dni odpada. Tak myslalem o Miami i okolice lub Tampa. Patrzac na srednie temp w tym miesiacu raczej Tampa wypada lepiej, a Miami hmm ladniej brzmi )
mi0706 Napisano 8 Października 2014 Zgłoś Napisano 8 Października 2014 Polecam Sanibel Island. Trochę drogo, ale warto, urokliwa wyspa.
ZielonyTomek Napisano 8 Października 2014 Autor Zgłoś Napisano 8 Października 2014 Dzieki za info, na zdjeciach wyglada naprawde dobrze. To jest dokladnie to co lubi moja zona Bedziem musieli wybrac sie tam na dluzszy pobyt.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.