maczup Napisano 21 Października 2014 Zgłoś Napisano 21 Października 2014 cześć, wypełniłem dziś formularz na wizę turystyczną i zapomniałem wpisać drugiego imienia matki, choć takie posiada. wszystko mam już opłacone (czekam na potwierdzenie przelewu), więc edycja nie wchodzi już chyba w grę. myślicie, że to będzie problem? w zasadzie w paszporcie tego nigdzie nie ma... pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc ps. wiecie ile trzeba czekać na wspomniane potwierdzenie przelewu?
sly6 Napisano 21 Października 2014 Zgłoś Napisano 21 Października 2014 mozesz wypelnic ds 160 jeszcze raz bo edycja nie jest mozliwa
ania_673 Napisano 21 Października 2014 Zgłoś Napisano 21 Października 2014 ja płaciłam jakoś po południu, następnego dnia jakoś po 12 mogłam się umawiać. czas oczekiwania pewnie zależy też od tego kiedy twoj bank 'wypuści' kase a kiedy bank ambasady 'przyjmie'
maczup Napisano 21 Października 2014 Autor Zgłoś Napisano 21 Października 2014 i będę mógł podczepić pod to przelew, który już wysłałem? dzięki za pomoc
ania_673 Napisano 21 Października 2014 Zgłoś Napisano 21 Października 2014 zdaje mi się, że zedytować można, tzn wpisać nowy nr potwierdzenia wyslania ds160
maczup Napisano 22 Października 2014 Autor Zgłoś Napisano 22 Października 2014 Ania - masz rację. Dzięki za pomoc, biorę się do roboty.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.