rlx Napisano 5 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2014 witam, Chciałbym zapytać ile maksymalnie mogę pobyć w stanach jeśli moja wiza kończy sie w grudniu? Urzędnik na lotnisku wbił mi pieczątkę w której w Unitil Class wpisanie jest drukowanymi: ARU trochę nieczytelnie. Moze jest to APR. Dodam ze na lotnisku powiedziałem ze chce byc tu 3 tygodnie jednak chciałbym teraz pozostać miesiac dłużej. Pozdrawiam
sly6 Napisano 5 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2014 Liczy sie ta pieczatka w paszporcie ile mozesz byc..nawet jak ta wiza w wklejna skonczy sie za 1 tydzien mozesz tez to sprawdzic przez neta na ile masz pobyt https://i94.cbp.dhs.gov/I94/request.html;jsessionid=Rv3MJhmY23wJ84ngGf68MgYZDL7TYy1zwLrx5JQxp7H6FBQKJLJQ!-1326691254
rlx Napisano 5 Listopada 2014 Autor Zgłoś Napisano 5 Listopada 2014 Bardzo dziękuje za odpowiedz pozdawiam
rlx Napisano 5 Listopada 2014 Autor Zgłoś Napisano 5 Listopada 2014 Mam wpisane Admit Until Date: 2015 April 28 czyli oznacza to ze mogę pozostać tutaj do tego dnia? Nawet jeśli urzędnikowi na lotnisku powiedziałem ze mam zamiar zostać 3 tygodnie? Pozdrawiam
rlx Napisano 5 Listopada 2014 Autor Zgłoś Napisano 5 Listopada 2014 Dzięki raz jeszcze za odpowiedz Jeszcze jedno pytanie mnie trochę zastanawia. Czy przez to ze np zostanę tu ten tydzień dłużej czyli załóżmy wrócę dopiero w grudniu po tym jak skończy mi sie wiza. Czy mogę mieć problemy z dostaniem jej ponownie ?
sly6 Napisano 5 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2014 uhm zalezy od wielu czynnikow ile byles w USA,czy siedziesz dlugo w USA czy tez na tyle ze nie widac ze pracujesz na czarno,ze jednak masz cos co Cie trzyma w Polsce
rlx Napisano 5 Listopada 2014 Autor Zgłoś Napisano 5 Listopada 2014 Ok To juz nie mam więcej pytań. Dzięki
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.